Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Borstvergroting

99

“Natuurlijk resultaat ”

In 2004 heb ik een borstvergroting met implantaten laten doen in België omdat ik niet blij waset mijn kleine borsten, ik had nauwelijks een cup A en omdat ik van nature nogal gespierd ben voelde ik me niet vrouwelijk.
Destijds wilde ik een natuurlijk ogend resultaat en werd jij geadviseerd anatomische implantaten van 260 CC achter de borstspier te laten plaatsen.

Na een aantal jaren en een zwangerschap zag ik dat de positie en de vorm van mijn borsten veranderden en kreeg ik wat men noemt een double bubble, mijn borstweefsel en tepel waren gezakt waardoor mijn tepel aan de onderzijde van de implantaten kwamen te zitten en naar beneden gericht waren en ik er aan de boven zijde van de borst heel gespierd leek uit te zien en dat was nu net een van de redenen om überhaupt te kiezen voor implantaten.

Na 17bjaar besloot ik de implantaten te laten verwijderen en te kiezen voor lipofilling van de borsten in de hoop dat ik er toch vrouwelijk uit te zien.
Helaas bleek ik niet heel erg veel vet te hebben maar hoopten we toch dar dit voldoende zou zijn.

Na twee maanden na de lipofilling bleek echter dat er zo goed als niets over was van de lipofilling waar ik eerlijkheidshalve ook voor gewaarschuwd was.

De moed zakte me in de schoenen en als ik naar mezelf in de spiegel keek werd ik erg ongelukkig van mijn borsten, althans wat er voor door zou moeten gaan......

Na ruim een jaar besloot ik een afspraak te maken bij Essential Aesthetics na het bezoeken van de website en de vele goede reviews om erachter te komen of er voor mijn vergane glorie( lees borsten/theezakjes) toch nog een oplossing zou zijn.

In de kliniek werd ik heel hartelijk, warm m professioneel ontvangen en voelde ik me meteen serieus genomen.
Gedurende het consult werd mij duidelijk dat dr Piombino erg veel kennis en ervaring had met borstherstellende ingrepen en groeide mijn vertrouwen om de toekomst tegemoet te treden met mooie ,vrouwelijke borsten voor nu en in de toekomst, door goed advies, positie van de implantaten (dual plane) en type implantaten.


Nu kan ik na de ingreep zeggen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat me weer vrouwelijk en sexy voel en terugkijkende op de voor-en nazorg er veel tijd werd genomen om me stap voor stap te begeleiden, deze kliniek verdient wat mij betreft een dikke tien en zou ik iedereen aanraden.
Voor het team van Essential Aesthetics een dikke pluim voor de warmte, deskundige zorg en natuurlijk het prachtige eindresultaat!


Liefs van
een hele gelukkige(completere) vrouw van 44 jaar

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Essential Aesthetics

Specialist: Luca Piombino (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

04 maart 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

10
22 januari 2020 Borstvergroting
“ weer blij met mezelf ” Anonieme gebruiker

nooit gedacht weer blij te zijn met mijn eigen lichaam. ontzettend tevrreden over het resultaat van mijn nieuwe borsten. Er zijn meedere behandelingen…

98
06 mei 2019 Borstvergroting
“ Very happy! ” Alexandra

Perfect result! I think it is the best clinic for plastic surgery in the Netherlands. Exactly what i was looking for!

10
17 december 2020 Borstvergroting
“ Borst vergroting met benelli lift ” Anonieme gebruiker

For almost 2 years I have been considering to go for breast implants due weight loss and breast shape.