Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Borstvergroting

97

“The Best Clinic in Holland”

Toen ik binnenkwam zag ik al meteen dat het er anders uitzag dan bij andere klinieken. Het straalde rust uit en gemak. Ik was al eerder bij een andere kliniek geweest en dit beviel me niet. Bij Essential Aesthetics voelde ik me verzorgd en ik kreeg veel persoonlijke aandacht.

Er was veel interesse voor mijn persoonlijke wensen. De dokter vertelde me niet wat ik wel en niet moest doen, maar hij had interesse in wat ik wilde. Hij gaf mij natuurlijk wel goed advies maar hij pushte niet zoals bij andere klinieken. Ik was eerst heel zenuwachtig maar de dokter stelde mij op mijn gemak voor de borstvergroting.

Toen ik wakker werd was alles in dat gebied gevoelig. Eerst kreeg ik een BH die te strak zat; die was te klein. Ik kreeg direct een nieuwe BH die wel goed paste. Ik heb rustig gelegen om bij te komen. Ik heb onderweg geslapen. Toen ik thuis kwam heb ik vooral op bed gelegen. Gelukkig had ik wel mijn vriend die voor me zorgde. Je hebt echt eerste week iemand nodig die voor je zorgt en die je helpt na zo'n ingreep. Mijn moeder heeft ook geholpen.

In het begin was alles enorm gezwollen, maar dat heb ik sowieso. Naarmate de weken vorderden begon ik er steeds blijer mee te worden. Nu is het heel goed, ik mankeer niets. Ik draag soms niet eens een BH. Je went er snel aan. De nieuwe borsten zijn onderdeel van mij.

Ik had eerst een soort van 'theezakjes' en nu is de bovenkant ook mooi opgevuld. Met een strapless jurk of topje leek alsof ik hangtietjes had, wat niet het geval was.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Essential Aesthetics

Specialist: Luca Piombino (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

26 september 2018

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

90
07 juli 2019 Borstvergroting
“ Zeer tevreden over het resultaat! ” Anonieme gebruiker

De kliniek was aanbevolen door mijn collega, die ook een ingreep heeft gedaan. De service van de kliniek is goed, warm en ze zijn erg zorgzaam. Dokter…

10
14 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Heb er zolang tegenop gezien en dat voor niets. Van het eerste consultgesprek tot na de operatie ben ik professioneel en heel vriendelijk opgevangen…

10
02 november 2015 Borstvergroting
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Borstvergroting) ” Joan

Het resultaat had ik zo specifiek voor ogen dat ik vreesde teleurgesteld te zijn. Kieskeurig en kritisch hebben we samen de opties doorlopen. Minder…