Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling BodyTite

10

“Allerliefste Bodytite!”

Ik wil je heel graag laten weten dat je mijn leven hebt veranderd en dit in de meest positieve zin van het woord.
Na onze ontmoeting ben ik in mijn ogen nu perfect!
Voordat ik jou leerde kennen dacht ik dat er maar een oplossing zou zijn om van mijn ‘hangende buik’af te komen ......de o zo gevreesde buikwandcorrectie.
Het zou me zeker een plattere buik kunnen geven maar dan wel met flinke littekens en dan maar af te wachten hoe deze er uiteindelijk uit kwamen te zien, ik had wel al vaker gehoord van littekens die niet mooi herstellen en dat dit een groter risico zou kunnen zijn bij een gekleurde huid zoals die van mij, gelukkig was jij er als alternatief voor mij door een deskundig, betrokken en persoonlijk advies door dr. Sewnaik en het gehele care team.

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat van de behandeling met Body Tite, beter dan verwacht.
Ik had eigenlijk verwacht dat het herstel zwaarder en intensiever zou zijn dan het geval en dat zeker als ik dacht aan het herstel dat hoort bij een buikwandcorrectie, de operatie waarvoor ik eigenlijk een afspraak voor een consult had bij Essential Aesthetics. Tijdens Bodytite wordt het onderhuidse vet verwijdert door versmelting het onderhuidse vet en wordt tegelijkertijd de huid verstrakt en verstevigd in een behandeling.
Door te kiezen voor Bodytite in plaats van een buikwandcorrectie heb ik nu geen zichtbare littekens en wel de platte buik die ik zo graag wilde.

Door de uitgebreide, betrokken en deskundige begeleiding vanuit Essential Aesthetics en mijn persoonlijke toewijding kan ik nu zeggen dat ik echt tevreden ben met mezelf als ik in de spiegel kijk.
Het prachtige resultaat is voortgekomen uit een combinatie van betrokken en persoonlijk advies, een op maat gemaakt behandelplan, supplementen die zijn geadviseerd door Essential Aesthetics voor ter voorbereiding op de behandeling alsook ten behoeve van het herstel , deskundige specialisten die de behandeling met zorg hebben geleverd en de persoonlijke aandacht en de uitstekende nazorg.
De eerste week na de behandeling heb ik het rustig aan gedaan en kon vervolgens als moeder weer vlot mijn dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Het is absoluut de moeite waard , investeer in jezelf en laat je deskundig adviseren,ik ben erg blij dat deze behandeling van Body tite werd aangeraden ipv een grote ingreep zoals een buikwandcorrectie.
Ik voelde me bij Essential Aesthetics gehoord en verzorgd tijdens het gehele proces. Ik voelde me geen nummer en de persoonlijke aandacht was voor mij mede doorslaggevend om te kiezen voor de behandeling met Bodytite bij Essential Aesthetics

Allerliefste Bodytite, dankjewel!!!!!
Liefs Reshmie

R
Reshmie

Kliniek: Essential Aesthetics

Specialist: Aniel Sewnaik (Gelaatschirurg )

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Reshmie beveelt deze kliniek aan

14 december 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

10
11 januari 2023 BodyTite
“ Such a lovely staff and professional doctors ” Dijana

I have nothing but kind words for the whole team of Essential Aesthetics. From beginning to the end of the process, I was well-informed about all the…

10
06 januari 2023 BodyTite
“ Highly recommending this clinic, and highly recommending BodyTite! ” Ela

After months of research for the right clinic I came to Essential Aesthetics and from the first moment on this clinic felt right for me. I have been…

10
06 januari 2023 BodyTite
“ Very happy that I found this clinic! ” Alesandra

I am so happy with the warm and open treatment I have received from Essential Aesthetics team. Staff here really goes out of their way to make you…