Ervaring bij DOCTORS AT SOAP Eindhoven

Beoordeling Botox

58

“Een teleurstelling. Weliswaar door personeelsgebrek (naar eigen zeggen) maar simpelweg geen advies. Botox erin en wegwezen”

Met veel verwachting ging ik naar de afspraak voor een advies. Ik wist al dat ik botox wilde maar wilde graag geinformeerd worden over aanvullende mogelijkheden. De afspraak was snel, gehaast, weinig advies buiten een aanvullende mogelijkheid voor het spuiten van collageen. Dat kon wel meteen gebeuren als ik wilde.. Na een negatieve review/ feedback werd ik teruggebeld maar eigenlijk enkel met het verhaal dat er die dag (veel) zieken waren bij ontvangst en bij de kliniekgedeelte en ze wilde mensen niet laten wachten.. Ik was graag gebeld dat er zieken waren als daarmee 2 andere mensen een beter consult hadden gehad en ik op een ander moment ook de aandacht/ advies had gekregen.

Ik heb inmiddels verschillende mensen gesproken die niet of niet meer terug gaan.
Ik houd eigenlijk niet zo van dit soort reviews maar in alle positieve reviews wil ik toch graag een tegenbericht geven dat mijn ervaring en die van sommige andere anders is. (Doe ermee wat je wilt)

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: DOCTORS AT SOAP Eindhoven

Specialist: Laura Vogels (Cosmetisch arts )

Behandeling: Botox

Beoordeling verschillende onderdelen

  • -Telefonische bereikbaarheid
  • 6,0Klantvriendelijkheid
  • 4,0Het consultgesprek
  • 6,0Deskundigheid medische staf
  • 6,0De behandeling
  • 6,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

29 april 2024

Vergelijkbare beoordelingen van DOCTORS AT SOAP Eindhoven

95
12 december 2023 Botox
“ Veilig gevoel. ” Anonieme gebruiker

Een botox behandeling gehad bij Drs. Laura Vogels. Vriendelijk team, aangename ruimtes. Veilig gevoel en veel toelichting waar nodig is.

97
22 maart 2024 Botox
“ Deskundige arts ” Marjolein

Persoonlijk, eerlijk advies. Deskundige arts. Goede opvolging met eventuele nabehandeling. Een kliniek waarbij ik mijzelf geen nummertje voel!

82
22 maart 2024 Botox
“ Geduldig en vriendelijk ” Anonieme gebruiker

Op 1 Maart 2023 een botox behandeling gehad bij Drs. Laura Vogels. Laagdrempelig, geduldig en vriendelijk. Goede uitleg en nacontrole.