Ervaring bij Clinic63

Beoordeling Overige behandelingen

94

“Ik heb wen PlexR ennCO2 behandeling gehad echt fantastisch”

WoW denk ik als je in de spiegel kijk, eerst krijg ik een PlexR behandeling in Clinc63 voor het programma The Dutch Way. Dit werd uitgevoerd door Kevin Bulgac een professionele arts. Mijn bovenoogleden zijn gelift. Eerst werd ik verdoofd met een crème, na het een tijdje in te laten werken werden mijn oogleden met de PlexR behandeld. Je overtollige huid op de oogleden wordt aan de hand van stootje/prikjes weggebrand, zo voelt. Op je oogleden krijg je allemaal korstjes die eruit zien als speldenprikjes Je oogleden zijn wat opgezwollen, niet blauw. Ik ben ook gewoon naar mijn werk gegaan. Na een dag of 5 vallen de eerste korstjes eraf en komt het mooie strakke ooglid tevoorschijn. Het resultaat is echt te gek, mijn ogen stralen weer. WoW! Het is echt een aanrader ik ben 15 jaar geleden ook geholpen aan mijn boven oogleden maar dat heeft weken pijn gedaan. Het is een aanrader ook iedereen die hangende boven of onderoogleden heeft!
Een week na het liften van mijn oogleden heb ik een CO2 laser behandeling gehad voor mijn hele gezicht en hals, dit resultaat was oog verblindend. Als ik het had geweten had ik het veel eerder gedaan. De rimpels op mijn wangen en neusplooi en boven mijn lippen zijn nauwelijks meer zichtbaar. Nadat ik verdoofd was door assistent Mitch, die een echte gastheer is en mij helemaal op mijn gemak stelde omdat ik het best eng vond. Het is toch je gezicht. Dokter Babak voerde de CO2 behandeling uit hij is echt een ervaren arts op dit gebied, omdat wij het beste resultaat wilde behalen werd het apparaat hoog ingesteld, maar er werd steeds aan mij gevraagd of het nog ging. Samen met zijn vriendelijkheid en vakkundige werk, zowel van hemzelf als van zijn assistent Mitch die meehielp met het afzuigen van de rook. De behandeling duurde 45 minuten voelde alsof ik kleine prikjes in mijn gezicht kreeg. Goed te doen. De eerste uren na de behandeling wilde ik mijn hoofd steeds buiten het raam hangen van mijn auto, ik deed het raam open een zetten de airco op koud aan. Het voelde branderig aan. De eerste 2 dagen was mijn gezicht behoorlijk rood en wat opgezwollen. Toen de korstjes na de roodheid kwamen, waren het de heftigste dagen, om te zien, maar ja even doorbijten en na 5 dagen had ik een lichtroze nieuwe huid. Elke ochtend was het weer een verrassing hoe ik eruitzag. Ik ben na 5 dagen weer de deur uit gegaan de overige dagen heb ik thuis gewerkt. De laserbehandeling is een opkikker voor mijn huid en mijn rimpels op mijn wangen mijn neusplooien boven mijn lippen zijn nagenoeg verdwenen en de ouderdomsvlek is weg.
Vandaag terug voor een gratis check up. Dit wordt bij altijd gedaan. Alles was goed, de CO2 behandeling werkt nog enkele maanden door. Dus het wordt alleen maar mooier. 😂
Echt een aanrader Clinic63!

L
Lucy

Kliniek: Clinic63

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Lucy beveelt deze kliniek aan

03 december 2018

Vergelijkbare beoordelingen van Clinic63

90
07 april 2021 Overige behandelingen
“ Erg blij mee ” BM

Heel erg blij met het eindresultaat. Groot verschil! Super aardige mensen die je op je gemak stellen. Ik raad deze kliniek aan.

94
02 mei 2013 Overige behandelingen
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Overige behandelingen) ” Prof. dr. J.A. Swinkels

Behandeling van ouderdomsvlekken op handen en gezicht, prima gedaan en gelukt

99
23 maart 2014 Overige behandelingen
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Overige behandelingen) ” Anonieme gebruiker

Ik ben voor het eerst bij deze kliniek behandeld, voor huidverjonging. Ik heb een TCA peeling gehad voor mijn huid dat beschadigd is door reoken en…