Ervaring bij Cleo Clinics

Beoordeling Fillers

93

“Na ruim 50 kg te zijn afgevallen, oogde mijn gezicht wat ‘ingevallen’. Tina heeft dit heel mooi en natuurlijk opgevuld met fillers. Voor mij de eerste keer (53 jaar), dus beetje spannend, maar ‘angst’ bleek ongegrond en het resultaat mag er wezen; ik voel”

Tina begreep goed wat ik wilde en ‘loodste’ me vakkundig én vriendelijk door de behandeling, met een heel natuurlijk en mooi eindresultaat. Ik was een beetje huiverig voor een ‘kunstmatig’ resultaat (vind mijn rimpeltjes immers charmant en wilde die niet perse kwijt). Fijn van Tina vond ik vooral, dat ze erg goed luisterde naar mijn wensen hierover, en echt de tijd nam om vanuit haar expertise mijn wensen te vertalen naar een heel natuurlijk resultaat. Ze stelt je echt op je gemak!
Nu na ruim 3 weken ben ik hartstikke blij met het resultaat. M’n wangen zijn minder ingevallen, m’n huid op die plaatsen oogt ‘vloeiender’ en frisser. Ondanks m’n grote gewichtsverlies waar ik heel blij mee ben, tekent dat nu niet meer zo in m’n gezicht, en daar alleen al ben ik (nog meer) van gaan stralen. Aanrader dus, als ‘de veerkracht’ ook uit jouw gezicht is verdwenen na (oa) gewichtsverlies. Ik ben blij!

Y
Yolanda

Kliniek: Cleo Clinics

Specialist: Tina Jawidan (Cosmetisch arts )

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Yolanda beveelt deze kliniek aan

24 juli 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Cleo Clinics

92
31 oktober 2022 Fillers
“ Fijne behandelaar ” Caprice

Ik kom vast bij Tina, ik vind haar een erg perfectionistische behandelaar. Zij weet wat ik wil en ik vertrouw haar voor 100%. Zeker een aanrader! Wil…

10
22 december 2022 Fillers
“ Top! ” Ashley

Vandaag weer een fijne behandeling door Tina! Ze denkt met je mee, stelt je gerust en is erg vriendelijk. Ik raad haar zeker aan!

99
31 oktober 2022 Fillers
“ Perfect ” Floor

Ik ben al meerdere keren bij Tina geweest voor botox en fillers en ik ben heel tevreden over het resultaat. Bij de vorige kliniek had ik vaak last van…