Ervaring bij BM Clinics - Betaalbaar Mooier

Beoordeling Fillers

60

“Niet naar verwachting deze keer ”

Ik heb eerder bij dr. Housanghi twee keer lipfillers laten zetten in Eindhoven. Hier was ik super tevreden over en hierover heb ik in het verleden een top recensie achter gelaten! Ik had een mooi, natuurlijk resultaat.

Dit keer viel de behandeling wat tegen; mijn lippen zijn a-symmetrisch dit keer. Een kant ziet er anders uit dan de andere kant, iets wat mijzelf en anderen opvalt. Ook ziet het er nu onnatuurlijker uit dan de vorige keren dat ik fillers heb gekregen; het is mij wat teveel.

Ik mocht twee keer terugkomen. Er is gekeken naar mijn klacht en hier naar gehandeld de eerste keer. De tweede keer kreeg ik uitleg en werd er naar mijn bevinding geluisterd. Fijn gesprek, maar geen behandeling omdat bijvullen of weghalen geen optie zou zijn.

Nu ben ik nog steeds niet tevreden met de asymmetrie en dikte, waardoor ik ga kijken of ik ergens anders de fillers kan laten verwijderen. Helaas een dure ronde voor mij dit keer. In de toekomst zoek ik mijn oude arts op bij een andere locatie.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: BM Clinics - Betaalbaar Mooier

Specialist: Narges Botorabi (Cosmetisch arts, Betaalbaar mooier, botox en injectables)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 6,0Deskundigheid medische staf
  • 5,0De behandeling
  • 6,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

08 augustus 2022

Vergelijkbare beoordelingen van BM Clinics - Betaalbaar Mooier

80
27 september 2021 Fillers
“ Ik ben bij de kliniek in Eindhoven geweest voor fillers en botox. Ik heb mijn lippen laten opvullen en kraaienpootjes laten behandelen. De resultaten zijn op dit moment nog steeds zichtbaar. Ik kom zeker terug! ” Natasja

De service is prima, de arts was zeer deskundig en stelde me op mijn gemak. Alles werd goed uitgelegd.

98
19 december 2018 Fillers
“ Beoordeling BM Clinics - Betaalbaar Mooier (Behandeling: Fillers) ” Veerle

Ik ben heel tevreden. Voorheen ergens anders laten doen, maar hier kijken ze echt met je mee en al het personeel is ontzettend vriendelijk.

90
25 februari 2022 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel tevreden met de behandelingen, goede service en het resultaat van de behandeling. Daarom kom ik hier ook al jaren.