Ervaring bij BM Clinics - Betaalbaar Mooier

Beoordeling Fillers

16

“Slechte kwaliteit ”

Arts is zeer opdringerig arogant en staat niet achter het product Dokter Amir

kwaliteit van het product. Waar reclame mee word gemaakt voor de kliniek . lijkt meer op een lokkertje.
Daar word je verteld door de arts dat het een B merk is en dat het maar 4 maanden blijft zitten. Dokter adviseerde zelf dat je minstens 3,5 ml nodig had waar voor je bij het betere duurder merk maar 2ml nodig is. klieniek heeft wel geld terug gegeven . En hebben aangegeven dat ze het betreuren en ermee aan de slag zouden gaan. Toch zie ik nog steeds de reclamen staan op faceboek intergram en hun eigen site . Er staat in de reclamen niets vermeld dat het maar 4 maanden blijft zitten. En van minder kwaliteit is. Ook zie ik dat er veel klachten zijn over deze Dokter Amir Zelfde verhaal opdringerig en zeer zelfingenomen En dat terwijl hij mijn hele gezicht heeft verpest.
schors en scheef. jukbeneren staan ongelijk En veel vocht onder de ogen waar hij ongevraagd littekens mee had gespoten Ik heb onkosten moeten maken voor lymfe
therapie Een andere arts van de zelfde kliniek heeft het proberen te herstellen door iets bij te spuiten dat is helaas niet gelukt. wel een kleine verbetering Deze behandeling bij Dokter Amir was alleen maar ellende en heel veel stress . Wat een arrogante arts zoiets heb ik nog nooit mee gemaakt . Dus aub maak nooit een afspraak met deze Arts .

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 1,0Telefonische bereikbaarheid
  • 2,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 2,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 4,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

06 januari 2020

Vergelijkbare beoordelingen van BM Clinics - Betaalbaar Mooier

90
25 februari 2022 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel tevreden met de behandelingen, goede service en het resultaat van de behandeling. Daarom kom ik hier ook al jaren.

99
13 augustus 2020 Fillers
“ Filler frons ” Linsey

Goed advies ondanks dat ik geen behandeling heb ondergaan. Ondanks dat ik het jammer vind dat het niet mogelijk is wat ik wilde filler in de frons…

99
22 februari 2018 Fillers
“ Beoordeling BM Clinics - Betaalbaar Mooier (Behandeling: Fillers) ” X.

Deze review is voor de filler behandeling van 16-02-2018