Ervaring bij Arenborghoeve

Beoordeling Borstvergroting

98

“Beoordeling Arenborghoeve (Behandeling: Borstvergroting)”

Iets meer dan een half jaar na mijn borstvergroting en er echt heel erg blij mee!
Al jaren (ongeveer 10...) eindelijk de stap gezet. Door alle negatieve en enge verhalen over lekkende siliconen protheses, lelijke scheve / schele resultaten, bollen door kapselvorming en noem maar op wat je op internet, tv en en het strand voorbij ziet komen, had ik het geluk bij Dr. Linda Visser terecht te komen.
Ik kwam voor de siliconen protheses die 'niet kunnen lekken' maar zoals mij werd uitgelegd wel 'zweten'. De keuze voor de hydrogel protheses was dus snel gemaakt!

Zeer dankbaar en blij met dit advies, ook qua grootte kreeg ik een heel passend en professioneel advies! Niks anders dan lof!
Had ik dit maar jaren eerder op deze manier uitgezocht en geweten!

Natuurlijk toen de operatie eenmaal gepland stond, ook nog mijn twijfels en angstige momenten gehad, maar zo gelukkig dat ik dat aan de kant heb gezet, ik wilde dit al zolang, had er goed over nagedacht en een weloverwogen besluit genomen, dus niet meer twijfelen, en doen!

En ja, ik heb pijn gehad! De pijn in mijn borsten was te doen, voelde onwennig, raar, als je lang in een bepaalde houding ligt en daarna beweeg je, dan voelt dat vreemd. Maar dat was allemaal goed te hebben. Ik heb zelf het meeste last gehad van mijn rug, mijn schouders en bovenrug, van de houding op de operatie tafel en het verkrampt zitten vanuit te voorzichtig doen. Hiertegen heb ik spierspray gebruikt en had ik gelukkig mijn moeder die zeer regelmatig mijn schouders en rug los heeft gemasseerd.
Maar dat weekje pijn en slecht slapen zou ik zo weer voor lief nemen.

Kortom, een super blije tevreden cliënt met de mooiste borsten op deze aarde ;))

S
Suzanne

Kliniek: Arenborghoeve

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,5Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Suzanne beveelt deze kliniek aan

29 januari 2017

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder