Ervaring bij Allurion Kliniek

Beoordeling Inslikbare maagballon

10

“Geweldige reslutaten bereikt”

Voor het plaatsen van de ballon heb ik een intake gehad met dokter Edo. Ik heb hem alle vragen kunnen stellen waardoor mijn zorgen weg werden genomen. Ik vond het namelijk wel erg spannend.

Het Inslikken van de maagballon ging vrij makkelijk.
De eerste paar dagen krampen gehad.
Daarna een raar gevoel in mijn maag, maar eigenlijk snel aan gewend geraakt. De ballon zorgt er voor dat je echt vol zit met een klein beetje eten. Ik at hierdoor kleinere porties.

Na het plaatsen van de ballon mag je een coach kiezen. Deze lifestyle coach begeleid je tijdens de 4 maanden dat je de ballon hebt. Ik vond het erg fijn dat je zelf een coach mag uitkiezen. On mijn keuze te kunnen maken heb ik vooral de reviews gelezen van anderen die de maagballon hebben genomen. Ik ben iemand die soms veel vragen heeft en bevestiging nodig heeft, maar als ik er eenmaal in zit dan ga ik er voor meer dan 100% voor. Ik heb daarom voor coach Marcel gekozen. Hij communiceert duidelijk, geeft veel tips, is betrokken en sleept je er soms als dat nodig is ( vooral in het begin) doorheen.

Samen met Marcel de coach besprak ik wat ik eet, hoeveel en hoevaak. Hij heeft mij hierbij geweldige geholpen. Door het erover te hebben was ik bewuster bezig met mijn voeding. Ik wist dat ik veel moest veranderen in mijn eetpatroon, en dan met name mijn porties! Ik eet nu vaker thuis, de porties zijn kleiner, het eten is gezonder maar nog steeds lekker.

Eet ik buitenshuis dan maak ik nu andere keuzes dan voor de ballon. Ik geniet nog steeds van lekker eten, en soms ook een patatje maar ik werk niet meer een hele bord weg zonder te beseffen dat ik wat gegeten heb. Ik neem echt de tijd voor eten en daardoor geniet ik meer.

In totaal ben ik 21 kg afgevallen, dit had ik in het begin niet durven dromen. Veel gewicht minder maar een hoop kennis over voeding, en hie je lichaam hierop reageert rijker! Marcel mocht je dit lezen nogmaals dank 🙏.



A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Allurion Kliniek

Specialist: Edo Aarts (Bariatrisch chirurg.)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

16 juli 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Allurion Kliniek

87
28 juli 2023 Inslikbare maagballon
“ Helemaal prima ” Anonieme gebruiker

Ik ben de eerste dagen erg ziek geweest, maar daarna was het eigenlijk appeltje eitje. Door de ballon kon ik een stuk minder eten, en ik kreeg ook…

89
06 februari 2023 Inslikbare maagballon
“ Coach is zo waardevol! ” Margriet

Op 2 september 22 is de ballon geplaatst en dat ging prima.