Ooglidcorrectie: de beste kliniek vinden

13 maart 2023 | Ooglidcorrectie

Tja, hoe doe je dat? De ooglidcorrectie is één van de meest populaire cosmetische ingrepen van het land. En zoals dat gaat met marktwerking, betekent dat dat het aanbod ook behoorlijk is. We kunnen ons dus best voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Want in welke kliniek werken de echte ervaren specialisten en waar kun je maar beter ver vandaan blijven? We helpen je op weg.

Eerst even kort: wat is een ooglidcorrectie? Een ooglidcorrectie is de perfecte ingreep wanneer je last hebt van hangende oogleden of overtollige huid rondom je ogen. Want ja, ook al denkt men vaak direct aan bovenoogleden, ook een onderooglidcorrectie is een populaire ingreep. Deze helpt je bijvoorbeeld van grote wallen af. Klinkt goed? Dan gaan we snel verder.

Vergelijk onafhankelijke reviews

Dit is misschien een beetje een open deur, je bent immers al op KliniekErvaringen.nl. Maar we wijzen je er met alle liefde nog eens op dat het vinden van de beste kliniek begint met het lezen van onafhankelijke reviews. Waarbij onafhankelijk het keyword is, want dat is nog niet zo vanzelfsprekend. Gelukkig checken wij alle reviews voor je op authenticiteit. Dus vind bekijk de onafhankelijke reviews voor ooglidcorrecties hier.

Bekijk keurmerken en certificaten

Dat zeggen we nu wel, maar waar let je dan op? Er zijn verschillende keurmerken in Nederland en België die uitgereikt worden aan goede, betrouwbare klinieken. Daarnaast zijn er brancheorganisaties waar je als specialist of kliniek lid van mag worden als je aan de (strenge) criteria voldoet. Goed om te weten: een kliniek mag alleen het logo van een organisatie of keurmerk op zijn website zetten als ze het ook daadwerkelijk verdiend hebben. Meer over keurmerken voor klinieken.

Vraag naar de ervaring van de specialist

Dit voelt misschien een beetje ongemakkelijk, maar dat is het echt niet. Tijdens een eerste consult kun je de specialist die je gaat behandelen vragen naar zijn of haar ervaring. Geloof ons, dit is een vraag die vaak voorbij komt. En dat is logisch, want het is belangrijk om te weten. Ze zeggen niet voor niets: oefening baart kunst. En kunst heb je nodig als het gaat om je ogen, het middelpunt van je gezicht. 

Heb je een goede kliniek voor jouw ooglidcorrectie gevonden, met goede reviews en de juiste keurmerken? Maak dan een afspraak voor een eerste ooglidcorrectie-consult om die vragen te stellen. Tip: schrijf alle vragen die je hebt vast op, zo vergeet je niets tijdens het gesprek.