De ooglidcorrectie van Filemon Wesselink

10 april 2023 | Ooglidcorrectie

Hoofdpijn en vermoeidheid zorgen ervoor dat presentator Filemon Wesselink een ooglidcorrectie laat doen. Hij heeft enorm last van de hangende oogleden. Anderhalve week na de ingreep vertelt hij bij talkshow HLF8 over zijn ervaring.

“Mensen maken zich grote zorgen om je”, begint het gesprek aan de tafel van de SBS-talkshow. Naar aanleiding van Filemons verschijning in het programma stromen de reacties op Twitter binnen. “Wat is er gebeurd met de ogen van Filemon Wesselink?”

Hoofdpijn en vermoeidheid

De presentator van BNNVARA kan er zelf alleen maar om lachen en vertelt direct hoe het zit. “Ik kon de strijd tegen de ouderdom ook niet winnen”, lacht hij. “Die flappen gingen steeds meer hangen, dat is een familiekwaaltje.” Het is niet de onzekerheid die hem uiteindelijk doet besluiten om voor een ooglidcorrectie te kiezen. “Ik voelde me vooral heel hoofdpijnerig en vermoeid, want je gaat je wenkbrauwen steeds optrekken.”

Wenkbrauwen vastgenaaid

Met alleen een simpele bovenooglidcorrectie is het probleem van Filemon echter niet opgelost. “Die arts zei: we kunnen dit stuk wel weghalen, maar dan zakt het alsnog. Dus ze hebben ook van binnen mijn wenkbrauwen vastgenaaid aan mijn hoofd. Daarna hebben ze een lap boven m’n ogen weggehaald en dat weer dichtgenaaid.”

Blij met het resultaat

Uiteindelijk staat Filemon na drie kwartier alweer buiten met een resultaat waar hij blij mee is. Op het moment van de talkshow is het anderhalve week geleden. Hij begrijpt de reacties van het publiek dus wel. “Het is nog een beetje gezwollen.” 

Mede-gast Kim Kötter is ook enthousiast over het resultaat: “Ik vond hem er echt heel fris uitzien, ik zag het direct. Echt een verschil!”

Meer ooglidcorrectie ervaringen

Merk jij ook dat je - misschien onbewust - vaak je wenkbrauwen optrekt en daardoor regelmatig last hebt van hoofdpijn en vermoeidheid? Misschien kan een ooglidcorrectie jou ook helpen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult en ontdek de mogelijkheden. Je vindt hier alle klinieken voor ooglidcorrecties bij jou in de buurt.

Wil je liever eerst wat andere ervaringen lezen? Bekijk dan de onafhankelijke reviews en de bijbehorende voor- en nafoto’s. Zo weet je ongeveer wat je kunt verwachten.