Ooglidcorrectie ervaringen

Gesorteerd op

95
05 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Een zeer klantvriendelijke en professionele benadering ” Anonieme gebruiker

Na een prettige intake, waar ruimte was voor al mijn vragen, kon ik snel terecht voor mijn behandeling. Dania is een vriendelijke, betrokken en…

10
04 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Zeer attente medewerkers en erg vriendelijk. ” Diny

Dit is wat je verwacht van een persoonlijke behandeling ! Je wordt op je gemak gesteld en zeer vakkundig behandeld ook in de nazorg.

96
03 december 2021 Ooglidcorrectie
“ De behandeling is pas een week geleden, moet dus nog even geduld hebben tot het uiteindelijke resultaat. Maar tot nu toe erg tevreden ” Anonieme gebruiker

Praktijk ziet er netjes en sfeervol uit.

10
03 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Beste ooglidcorrectie kliniek ” Danique

Ik heb me laten behandelen bij de beste ooglidcorrectie kliniek van Nederland. Er waren zo veel positieve reviews hierover te vinden en nu mag ik me…

88
03 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Vriendelijke mensen met goede service. Na een paar dagen na ooglidcorrectie gebeld om te vragen hoe het ging. Ook littekencreme meegekregen.

10
03 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Natuurlijk Jong (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Annelies

Heel fijne behandeling, operatie viel reuze mee. Periode erna heel goed gegaan. Prima kliniek.

98
03 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Zeer proffesioneler behandeling ” Anne

Goede service en niettegenstaande assistentie probleem,werd de behandeling enkel met 30 min uitgesteld.Een aanrader ik ben zeer tevreden.

97
02 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Super ” Leentje

Ik voelde me op mijn gemak, zeer vriendelijke personeel en de arts de me behandelde was super evenals zijn assistent

10
02 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik heb een eerlijk en duidelijk advies gehad en ben erg vriendelijk geholpen. Ze hebben mij door de ingreep heen gepraat, wat ik erg fijn vond

10
02 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Was erg nerveus en op mijn gemak gesteld. Behandeling is reuze meegevallen. Nazorg als prettig ervaren