Botox ervaringen Monique Dikrama

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
90
06 april 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Wibout

Ik kom al jaren voor de botox behandelingen in deze kliniek. Een aanrader voor een ieder die botox overweegt.

97
06 april 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Altijd zeer tevreden over deze arts en kliniek!

10
04 april 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ik heb botox in mijn voorhoofd nu sinds 3 weken. Dit omdat ik mn wenkbrauwen te veel optrok waardoor ik veel plooien net boven de wenkbrauw had. Het…

10
04 april 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Indira

Als ik het in een woord mag beschrijven, fantastisch!

10
03 april 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Charlotte

Als ik had geweten dat deze behandeling eerder bestond was ik er al op mijn 20e aan begonnen. Ik zweet nooit meer en dat ik een verademing!

90
03 april 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Hans

Top behandeling. Ik zweet niet meer in mijn pak waardoor ik een stuk comfortabeler de dag door kom.

98
03 april 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Coco

Niet pijnlijk en zeer goed resultaat

94
20 maart 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Bob

Geweldige arts met goede adviezen.

10
17 maart 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Hanneke

Super, veel ervaring, empathisch. Fijn dat er een vrouwelijke arts naast Bart is die op een andere manier naar je kijkt.

91
16 maart 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Kees

De Botox Dry heeft mij geholpen om van mijn zweet onder de oksels af te komen. Het is een dure behandeling maar werkt! Eens per jaar kom ik bij…