H

Huidtherapeut Huidtherapeut

Huidtherapeut , werkzaam bij 2 klinieken

82
Geweldig 12 reviews

Over Huidtherapeut Huidtherapeut

Sandra is een van de huidtherapeuten in het Huidcentrum Amsterdam. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, Kwaliteitsregister voor Paramedici en bij de Dutch Aesthetic Laser Association. Haar expertise ligt bij de IPL en LASER behandelingen en peelings. In 2018 heeft zij haar Bachelor of Science in Huidtherapie afgerond aan de Haagse Hogeschool en onderzoek gedaan naar de rol van de huidtherapeut in het geven van voedingsadvies aan patiënten met acne vulgaris. 


“Je huid in een goede conditie houden is pure topsport
". Met veel vakkundigheid zorg ik voor het grootste orgaan van ons menselijk lichaam; de huid. Ik behandel de huid met verschillende apparatuur en geef u graag uitgebreid advies over hoe er verstandig met zonlicht kan worden omgegaan. Het gezond en in conditie houden van de huid is echte topsport. Kom gerust eens langs voor een consult; zo kunnen we samen gaan werken aan een mooie, gezonde en fris uitziende huid.”

Lees verder

Beoordelingen van Huidtherapeut Huidtherapeut

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
10
02 september 2020 Clearlift
“ Beoordeling Kliniek Dokter Frodo (Behandeling: Clearlift) ” Vanda

Sandra gaf mij duidelijk uitleg over hoe de behandeling in elkaar zat. Voor en na foto's waren ook gemaakt. Na de 1e behandeling al een strakkere huid…

10
02 september 2020 Hydrafacial
“ Beoordeling Kliniek Dokter Frodo (Behandeling: Hydrafacial) ” Magdalena

Pijnloze behandeling. Na de behandeling op het einde onderging ik een LED behandeling, om de huid te kalmeren. Het was prima voor mij!

10
02 september 2020 Clearlift
“ Beoordeling Kliniek Dokter Frodo (Behandeling: Clearlift) ” Anonieme gebruiker

Vanaf consult tot eindcontrole ben ik fijn en goed begeleid door Sandra. Ik had het idee dat ze mijn situatie serieus nam en zo'n gepast mogelijk…