Botox ervaringen Helga van den Elzen

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
97
05 juni 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Karin

Professioneel, vriendelijk en een mooie resultaat.

96
05 juni 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Gusta

Aan te bevelen. Deskundig en mooi resultaten. Deskundige beoordeling van hoe gericht te modelleren.

10
08 mei 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Jos

Ik stoorde me aan de wallen die me een moe uiterlijk gaven. Door de randjes iets op te villen zie ik mijn wallen niet meer en voel ik me weer prima.…

10
08 mei 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Berty

De sfeer is goed en de behandeling uitstekend.

10
28 april 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Marjan

Erg zorgvuldig, luisteren goed, alles behandelingen vinden plaats na goed overleg. Doen een "overbodige" ingrepen! Eerlijke!

10
28 april 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Annemarietje

Geen focus op rimpels, maar op uitstraling. Niet het onder worden bevechten, maar kundig zeer moedig begeleider. Dat is zo fijn hier, "intelligent",…

10
28 april 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Patricia

Goede service, advies toegespitsts op het individu, echt maatwerk.

98
28 april 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” H.

Goede kliniek. Mevrouw van den Elzen heeft zeer veel ervaring en inzicht. Zie voorbeelden op website. Daarom m.i. de beste voor injectables.

10
28 april 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” A.J.

Ben heel tevreden over de behandeling. Een aanrader! Deskundige behandeling.

91
28 april 2018 Botox
“ Beoordeling Elzen Kliniek (Behandeling: Botox) ” Y.

Attent, zorgvuldig. Professioneel, met aandacht en zorg om je mooi en jeugdig te laten zijn. Alles zonder je eigenheid te verliezen.