Alice Michels

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Alice Michels

Alice Michels


‘Plastische chirurgie is waar vorm en functie elkaar aanvullen. Naast het functionele herstel richt plastische chirurgie zich op het uiterlijk, emotioneel, en sociaal welbevinden van mensen. Ik hecht veel waarde aan de vertrouwensband met de cliënt. Daarom geef ik mensen de ruimte om zijn of haar precieze wensen te bespreken en streef in mijn behandeling naar de duurzaamheid in schoonheid van lichaam, gelaat en geest. De combinatie tussen het persoonlijke contact met de patiënt en de verfijnde chirurgie met gevoel voor detail, is voor mij de drijfveer voor het uitvoeren van dit vakgebied.’

Alice Michels studeerde geneeskunde en medische biologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij studeerde in beide studies af in 1998, waarna zij neurobiologisch onderzoek verrichtte aan de Universiteit van Barcelona. Daarnaast is zij afgestudeerd Tropenarts en werkte zij in diverse ziekenhuizen in Afrika.

De opleiding tot plastisch chirurg volgde zij aan het Maastricht Universitair Medisch Centrum. Zij voltooide deze opleiding in 2010. Daarna werkte zij vrijwillig als plastisch chirurg in het Sushma Koirala Memorial Hospital in Nepal en behandelde daar gedurende een jaar patiënten met onder meer grote brandwonden en misvormingen.

Sinds 2011 werkt zij als plastisch chirurg in het Viecuri Medisch Centrum in Venlo. Daarnaast heeft zij veel ervaring opgebouwd in de esthetische chirurgie, door al sinds het einde van haar opleiding in verschillende klinieken te werken, waaronder de Valkenhorst Kliniek in Zuid Limburg.

Zij houdt zich bezig met reconstructieve, hand-, gelaat- en cosmetische chirurgie. Zij heeft zich gespecialiseerd in de aangezichtschirurgie zoals onder andere de ooglidchirurgie en reconstructies rond het oog. Eveneens is de borstchirurgie haar aandachtsgebied; zowel de reconstructieve- als ook cosmetische ingrepen.

Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in haar vakgebied volgt dr. Michels regelmatig nascholing en bezoekt ze congressen in binnen- en buitenland. Dr. Michels is lid van de beroepsvereniging het NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en van de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie).

BIG registratie: 69053198901

Lees verder

Behandelingen door Alice Michels

Keurmerken

nvpc

Werkzaam bij klinieken

K
Kliniek Valkenhorst Valkenburg Bekijk kliniek

Beoordelingen van Alice Michels

Helaas, Alice heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Alice?