Ervaringen Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
89
17 oktober 2019 Verwijderen borstimplantaten
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Verwijderen borstimplantaten) ” Anonieme gebruiker

Er wordt naar je geluisterd, fijne contacten, goede service.

97
05 september 2019 Borstprothesewissel
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstprothesewissel) ” Anonieme gebruiker

Professioneel, deskundig, vriendelijk. Heb meerdere positieve ervaringen hier. Ik kan deze kliniek zeker aanraden.

82
05 september 2019 Verwijderen borstimplantaten
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Verwijderen borstimplantaten) ” Susan

Er was veel flexibiliteit in het verplaatsen van de afspraak van de behandeling. Ik wist vooraf wat me te wachten stond, ik ben goed geïnformeerd en…

93
05 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Fijne kliniek en erg professioneel.

10
05 september 2019 Borstreconstructie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstreconstructie) ” Wilma

Dr. Florisson stelt je goed tot rust, geeft duidelijk aan wat mogelijk is. Eindresultaat is perfect. Precies zoals Dr. Florisson had voorspeld.

99
05 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstvergroting) ” José

Zeer professioneel geholpen. Vriendelijk personeel. Dr. van Selms is zeer ervaren en heeft mij goed geadviseerd. Ik ben heel erg blij met het…

92
05 september 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstvergroting) ” Annemarie

Van intake/consult tot en met nacontrole heb ik me goed behandeld gevoeld. Met respect bij de deskundige zorg - heel fijn!

10
05 september 2019 Borstprothesewissel
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstprothesewissel) ” Anonieme gebruiker

-

89
05 september 2019 Borstprothesewissel
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstprothesewissel) ” Anonieme gebruiker

Vakkundig, vriendelijk personeel. Prachtige borsten, trots weer verder met dit natuurlijk ogende resultaat.

99
20 augustus 2019 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” D.

Combinatie van buikwandcorrectie en borstvergroting. Kundig, vriendelijk, goede begeleiding, betrokken, open en duidelijk.