Joyce Florisson

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

87
Geweldig 40 reviews

Over Joyce Florisson

Drs. JMG Florisson, plastisch chirurg


Joyce Florisson behaalde haar artsendiploma aan de Universiteit van Maastricht in 2006. Na haar studie geneeskunde heeft ze zich gespecialiseerd in de plastische, reconstructieve en handchirurgie aan het Erasmus MC, Sophia Kinderziekenhuis, Sint Franciscus Gasthuis en de Daniel Den Hoed Kliniek. Zij is officieel fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) door in april 2016 de hiervoor vereiste examens te behalen.

Na het voltooien van haar opleiding heeft ze als staflid gewerkt in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven om zich verder te specialiseren in de mamma chirurgie, aangezichtschirurgie en de post-bariatrische chirurgie.
Drs. Florisson is sinds 2018 werkzaam bij het Jan van Goyen en werkt daarnaast ook in OLVG Oost.


Bij het Jan van Goyen concentreert Joyce Florisson zich met name op de esthetische chirurgie. Met name de borstchirurgie, gynaecomastie, buikwandcorrecties, liposuctie en lipofilling, en boven- en onderooglidcorrecties. Maar natuurlijk ook correcties van schaamlippen, flaporen, littekens en kleine handchirurgie.
In het OLVG Oost verricht ze verzekerde plastisch chirurgische ingrepen, zoals buikwand chirurgie met rectus herstel, correcties van overtollige huid na fors gewichtsverlies, borst reconstructies en aangezichts reconstructies.


“Binnen Jan van Goyen staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Het is prettig om deel uit te kunnen maken van een ambitieus en gedreven team. Samen kunnen we top zorg op maat bieden met alle aandacht die een patiënt verdient.“
Joyce Florisson is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC). Ze heeft onderzoek gedaan naar hersenafwijkingen bij kinderen met een aangeboren schedelafwijking.

Lees verder
nvepc
nvpc

Beoordelingen van Joyce Florisson

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
10
05 september 2019 Borstreconstructie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstreconstructie) ” Wilma

Dr. Florisson stelt je goed tot rust, geeft duidelijk aan wat mogelijk is. Eindresultaat is perfect. Precies zoals Dr. Florisson had voorspeld.

99
24 juli 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstverkleining) ” N.S.

Ik heb op 29 mei 2019 een mamareductie(borstverkleining) gehad. Alles ging prima. Heel goed gedaan en ben er zoo blij om. Dr. Florisson, thank you!

96
24 juli 2019 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Romy

Een erg positieve ervaring met de deskundigheid van dr. Florisson. Ik had een zwaar herstel verwacht, maar dit viel me 100% mee. Goed geïnformeerd +…