Joyce Florisson

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

86
Geweldig 30 reviews

Over Joyce Florisson

Drs. JMG Florisson, plastisch chirurg


Joyce Florisson behaalde haar artsendiploma aan de Universiteit van Maastricht in 2006. Na haar studie geneeskunde heeft ze zich gespecialiseerd in de plastische, reconstructieve en handchirurgie aan het Erasmus MC, Sophia Kinderziekenhuis, Sint Franciscus Gasthuis en de Daniel Den Hoed Kliniek. Zij is officieel fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) door in april 2016 de hiervoor vereiste examens te behalen.

Na het voltooien van haar opleiding heeft ze als staflid gewerkt in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven om zich verder te specialiseren in de mamma chirurgie, aangezichtschirurgie en de post-bariatrische chirurgie.
Drs. Florisson is sinds 2018 werkzaam bij het Jan van Goyen en werkt daarnaast ook in OLVG Oost.


Bij het Jan van Goyen concentreert Joyce Florisson zich met name op de esthetische chirurgie. Met name de borstchirurgie, gynaecomastie, buikwandcorrecties, liposuctie en lipofilling, en boven- en onderooglidcorrecties. Maar natuurlijk ook correcties van schaamlippen, flaporen, littekens en kleine handchirurgie.
In het OLVG Oost verricht ze verzekerde plastisch chirurgische ingrepen, zoals buikwand chirurgie met rectus herstel, correcties van overtollige huid na fors gewichtsverlies, borst reconstructies en aangezichts reconstructies.


“Binnen Jan van Goyen staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Het is prettig om deel uit te kunnen maken van een ambitieus en gedreven team. Samen kunnen we top zorg op maat bieden met alle aandacht die een patiënt verdient.“
Joyce Florisson is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC). Ze heeft onderzoek gedaan naar hersenafwijkingen bij kinderen met een aangeboren schedelafwijking.

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

Esthetisch Centrum Jan van Goyen Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Joyce Florisson

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
89
08 april 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” S.M.

Een pragmatische, patiëntgerichte aanpak welke volledig in verhouding staat met de prijs.

99
20 maart 2019 Borstprothesewissel
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstprothesewissel) ” Denise

Bij dr. Florisson geweest voor de wissel van mijn borstimplantaat. Consult verliep goed; iedereen was vriendelijk en behulpzaam en er werd écht naar…

10
13 maart 2019 Borstprothesewissel
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstprothesewissel) ” Paula

Lief geholpen - goede behandeling - goede uitleg voor en na de operatie