CosMedic MMC Veldhoven

De Run 4600, 5504 DB Veldhoven (Nederland)
84
Geweldig 44 reviews

Over CosMedic MMC Veldhoven

Welkom op de pagina van CosMedic MMC Veldhoven op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is De Run 4600 in Veldhoven. Het is één van de klinieken in Veldhoven en heeft een berekende score van 8,4. De berekende score van alle klinieken in Veldhoven is een 8,9. Je kunt bij CosMedic MMC Veldhoven terecht voor de volgende behandeling(en): Armlift, Bilvergroting, Borstlift, Borstreconstructie, Borstvergroting, Borstverkleining, Botox, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Facelift, Fillers, Hand en Pols, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, S-lift / MACS lift, Schaamlipcorrectie, Voorhoofdslift en Wenkbrauwlift

Bij CosMedic MMC Veldhoven zijn 4 specialisten werkzaam. Dit zijn: Coralien Broekhuysen, Maarten Fechner, Hans de Schipper en Han Wilmink. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Armlift, Bilvergroting, Borstlift, Borstreconstructie, Borstvergroting, Borstverkleining, Botox, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Facelift, Fillers, Hand en Pols, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, S-lift / MACS lift, Schaamlipcorrectie, Voorhoofdslift en Wenkbrauwlift Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

CosMedic MMC Veldhoven heeft 44 reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. De berekende score van deze ervaringen is een 8,4. De laatste beoordeling was een 9,9 en werd gegeven door Adri op 01 oktober 2019 voor de behandeling: Liposuctie. Heb je ook een ervaring met CosMedic MMC Veldhoven? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een review op deze website. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
CosMedic MMC Veldhoven De Run 4600 5504 DB Veldhoven (Nederland)

Onderdeel van organisatie CosMedic met 3 vestigingen

Hans de Schipper Plastisch chirurg Bekijk profiel
Han Wilmink Plastisch Chirurg Bekijk profiel
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van CosMedic MMC Veldhoven

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service

Beoordelingen van CosMedic MMC Veldhoven

99
01 oktober 2019 Liposuctie
“ Topdokter Han Wilmink ” Adri

Een fantastische Dokter. Een man die met je meedenkt maar vooral ook meeleeft. Dankjewel voor alles

93
03 mei 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitermate tevreden ” Anonieme gebruiker

Vanaf het eerste moment een goed gevoel, en daar draait het volgens mij om. Dat goede gevoel geeft vertrouwen en ik ben dan ook meer dan tevreden over…

10
26 april 2019 Borstverkleining
“ Perfect ” Nelly

Voor de tweede maal een borstverkleining, het ziet er perfect uit. Zeer vriendelijk, kundig, betrouwbare arts, neemt de tijd.