Hans de Schipper

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

73
Goed 1 reviews

Over Hans de Schipper

Plastische chirurgie is een heel mooi vak, omdat een zeer goede kennis van de anatomie gecombineerd wordt met technisch handelen en resulteert in herstel van vorm en functie.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is het een heel breed vak: het omvat hand- en pols chirurgie, reconstructieve chirurgie en esthetische chirurgie: hierin ben ik breed opgeleid tijdens mijn specialisatie in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven.

Graag zie ik u op mijn spreekuur voor esthetische chirurgie zoals onder andere borstvergroting en/of borstlift, boven en/of onderooglid correcties, wenkbrauw- en voorhoofdslift (door kijkoperatie), borstverkleining en borstremodellering na massaal gewichtsverlies.

Het mooie van handchirurgie is dat alle aspecten van anatomische kennis en technische vaardigheden resulteren in verbeterde functie van de handen: dit geeft vaak direct resultaat. Dit doe ik in de Xpert clinic en het Maxima Medisch Centrum.

Daar voer ik ook alle vormen van reconstructie na borstkanker uit, maar met name ook de zogenaamde DIEP methode, waarbij van een huid/vetoverschot van de buik een nieuwe borst kan worden gemaakt door middel van microchirurgie.

Tevens heb ik zeer veel ervaring met reconstructies in het gelaat na verwijdering van huidkanker.

Ik werk in het Maxima Medisch Centrum, een ziekenhuis met een zeer prettige en patiënt gerichte houding, waarin alle kennis en faciliteiten zijn om ook complexe operaties en zorg te leveren.


Lees verder
nvpc

Beoordelingen van Hans de Schipper

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
10
20 mei 2020 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Marjan

Ik ben echt op mijn gemak gesteld, alles ging heel rustig en duidelijk. Super resultaat