Han Wilmink

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

80
Geweldig 13 reviews

Over Han Wilmink

Han Wilmink is werkzaam bij deze klinieken: Velthuis Kliniek en CosMedic MMC Veldhoven. Ben je op zoek naar een arts? Han Wilmink heeft een berekende score van een 8,0 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstvergroting, Borstverkleining, Botox, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Fillers, Liposculptuur, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, Schaamlipcorrectie en Wenkbrauwlift.

Han Wilmink heeft op dit moment 13 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,0. De laatste review is geplaatst op 28 augustus 2019. A gaf deze arts een 8,0 voor de behandeling: Borstvergroting. Heb jij ook een ervaring met Han Wilmink? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Beoordelingen van Han Wilmink

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
80
28 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” A

Super tevreden!

99
10 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Mandy

Zowel het consult en behandeling zijn heel fijn gelopen. Alle vragen werden beantwoord en er werd echt tijd voor je genomen. Heel deskundig personeel!

89
10 april 2019 Borstlift
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstlift) ” Jolanda

Zeer klantvriendelijk, zeer deskundig personeel