CosMedic Sint Anna Ziekenhuis

Bogardeind 2, 5664 EH Geldrop (Nederland)
74
Goed 5 reviews

Over CosMedic Sint Anna Ziekenhuis

Welkom op de pagina van CosMedic Sint Anna Ziekenhuis op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Bogardeind 2 in Geldrop. Het is één van de klinieken in Geldrop en heeft een berekende score van 7,4. De berekende score van alle klinieken in Geldrop is een 7,4. Je kunt bij CosMedic Sint Anna Ziekenhuis terecht voor de volgende behandeling(en): Armlift, Bilvergroting, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Botox, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Facelift, Fillers, Hand en Pols, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, S-lift / MACS lift, Schaamlipcorrectie en Wenkbrauwlift

Bij CosMedic Sint Anna Ziekenhuis zijn 5 specialisten werkzaam. Dit zijn: Marijke van den Elzen, Emiel van Haren , Esther Mesters, Jeroen Schots en Carlo Welters. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Armlift, Bilvergroting, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Botox, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Facelift, Fillers, Hand en Pols, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, S-lift / MACS lift, Schaamlipcorrectie en Wenkbrauwlift Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

CosMedic Sint Anna Ziekenhuis heeft 5 reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. De berekende score van deze ervaringen is een 7,4. De laatste beoordeling was een 7,8 en werd gegeven door Anonieme gebruiker op 03 juli 2018 voor de behandeling: Ooglidcorrectie. Heb je ook een ervaring met CosMedic Sint Anna Ziekenhuis? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een review op deze website. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
CosMedic Sint Anna Ziekenhuis Bogardeind 2 5664 EH Geldrop (Nederland)

Onderdeel van organisatie CosMedic met 3 vestigingen

Jeroen Schots Plastisch chirurg Bekijk profiel
Carlo Welters Plastisch chirurg Bekijk profiel
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van CosMedic Sint Anna Ziekenhuis

  • 7,5Telefonische bereikbaarheid
  • 7,5Klantvriendelijkheid
  • 7,5Het consultgesprek
  • 7,4Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,5Persoonlijke service

Beoordelingen van CosMedic Sint Anna Ziekenhuis

78
03 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling CosMedic Sint Anna Ziekenhuis (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik was ontzettend zenuwachtig, maar door haar deskundigheid stelde Esther me vrij snel gerust. Hierin vind ik het fijn dat steeds ze de tijd nam.

98
14 maart 2017 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling CosMedic Sint Anna Ziekenhuis (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Tess

Ik ben fantastisch geholpen en ontzettend blij met het resultaat. Ik ben heel goed begeleid en gerustgesteld, want ik vond het toch echt heel…

98
18 november 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling CosMedic Sint Anna Ziekenhuis (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Wilma

Ik ben erg tevreden over mijn ooglidcorrectie Is uitgevoerd door Dr Mesters.