Ervaringen Velthuis Kliniek

Gesorteerd op

.

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
80
28 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” A

Super tevreden!

10
28 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben uitstekend geholpen door deskundig personeel. Ze waren erg betrokken en alles verliep zeer soepel en op professionele wijze.

82
28 augustus 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Inge

Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Persoonlijke benadering, altijd bereikbaar voor vragen bij consulente

10
28 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Mc

Deskundig advies, meedenkend. Vriendelijk personeel en het voelt ook heel persoonlijk

10
28 augustus 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Mijn ervaring is boven verwachting. Ik had niet verwacht dat deze ingreep zo'n groot verschil zou brengen

98
28 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Snel reactie op mijn vragen, goed geholpen en blij met resultaat!

86
28 augustus 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Mav

Fijne mensen, professioneel, kundig. Snel geholpen. Wensen duidelijk en prettig contact. Herstel iets tegen gevallen had ik minder zwaar ingeschat.

99
28 augustus 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” A

Duidelijke uitleg. Behandeling en herstel goed doorstaan. Blij met resultaat

10
08 augustus 2019 Borstverkleining
“ Super tevreden! ” Jonne

Dr Schots is een vriendelijke en professionele plastisch chirurg. Hij weet je goed te begeleiden door een spannend proces.

94
19 juni 2019 Neuscorrectie
“ Fantastisch resultaat ” Anonieme gebruiker

Afgelopen januari geopereerd aan mijn neus. Ik heb een totale correctie gehad wat toch nog wel een grotere klus was dan gedacht.....Alles is veranderd…