Carlo Welters

Plastisch chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

80
Geweldig 12 reviews

Over Carlo Welters

Carlo Welters is werkzaam bij deze klinieken: Velthuis Kliniek en CosMedic Sint Anna Ziekenhuis. Ben je op zoek naar een arts? Carlo Welters heeft een berekende score van een 8,0 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Facelift, Fillers, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, Schaamlipcorrectie en Wenkbrauwlift.

Carlo Welters heeft op dit moment 12 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,0. De laatste review is geplaatst op 28 augustus 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Borstvergroting. Heb jij ook een ervaring met Carlo Welters? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Beoordelingen van Carlo Welters

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,1Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,1Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
10
28 augustus 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben uitstekend geholpen door deskundig personeel. Ze waren erg betrokken en alles verliep zeer soepel en op professionele wijze.

82
28 augustus 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Inge

Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Persoonlijke benadering, altijd bereikbaar voor vragen bij consulente

86
28 augustus 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Mav

Fijne mensen, professioneel, kundig. Snel geholpen. Wensen duidelijk en prettig contact. Herstel iets tegen gevallen had ik minder zwaar ingeschat.