Ervaring bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Beoordeling Neuscorrectie

93

“Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Neuscorrectie)”

De meeste cosmetische artsen zijn niet snel met het doorverwijzen naar een concurrent in mijn ervaring. Een aantal artsen waar ik op consult ben gegaan hadden mij dan ook verteld dat ik met mijn 'probleem' aan de neus (inclusief asymmetrie veel littekenweefsel van een vorige neuscorrectie) maar moest leren leven. Ik verwachtte dan ook dat ik mij echt zou moeten wenden tot een specialist in het buitenland. De laatste specialist die ik dan ook in het buitenland bezocht - een man met een echte passie voor neuschirurgie en reconstructieve chirurgie - verwees mij opmerkelijk genoeg naar de Nederlandse prof. Nolst Trenité. Hij gaf aan dat hij, naast een aantal Amerikaanse topchirurgen na, fan was van zijn werk en liet mij zelfs instructievideo's zien van hem.




Zonder teveel verwachtingen, ondanks het enthousiasme van de vorige consultatie, besloot ik een afspraak te maken in Amsterdam. Ik wilde open-minded blijven en vooral niet teleurgesteld zijn achteraf. Professor Nolst Trenité was al tijdens het eerste gesprek zeer to the point en eerlijk. Zijn werkwijze was ook anders dan wat ik verwacht had: hij gaf aan niets te doen met computersimulaties vooraf maar wees mij gewoon met een spiegel aan waar er wel en niet aan gewerkt kon worden. Ook wees hij mij op mogelijkheden en technieken in begrijpelijke taal waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Ik ben, even voor de duidelijkheid al jaren op zoek naar een geschikte arts die mij kon helpen.

Nadien werd ik uitstekend verder geholpen door coach en ervaringsdeskundige Jeffrey Ulrich die echt de tijd nam al mijn vragen te beantwoorden. Ee fantastisch concept waarbij het natuurlijk goede gevoel over de ingreep versterkt werd.

Na een aantal weken kon ik terecht. Ik werd voor, tijdens en na de operatie bijgestaan door een werkelijk fantastisch team van professionals waar menig ziekenhuis en kliniek een voorbeeld aan kan nemen. Ook de herstelperiode viel in vergelijking met de vorige keer enorm mee. Eugenie verwijderde op zeer geduldige wijze de tampons twee dagen daarna. Ik had door het neuskapje nog geen idee van het resultaat, maar op de één of andere manier was ik daar tot aan het moment van verwijdering niet mee bezig. Dat kwam vooral door het vertrouwen door de uiterst professionele werkwijze en het feit dat ik naderhand zeer goed hersteld ben.

De grootste verrassing kreeg ik toen het neuskapje er af mocht. De seconden daarvoor vond ik het toch wel heel spannend. Ik probeerde mijzelf alvast gerust te stellen (in te dekken tegen een eventuele teleurstelling) dat wat ik te zien zou krijgen niet het eindresultaat was. Maar wat zag mijn neus er goed uit! Voor het eerst in mijn leven kan ik zeggen dat ik niet alleen tevreden, maar ongelooflijk blij ben met mijn neus. De uitkomst was werkelijk zoveel beter dan ik gehoopt had. Zelfs in een nog een ietwat gezwollen staat paste het zo keurig in het geheel dat ik dacht: zo had ik het zelf niet eens kunnen bedenken vooraf. En dat vormt dan ook de conclusie van deze ervaring.

Graag wil ik iedereen van het Jan van Goyen centrum bedanken voor hun inzet. Ik heb speciaal een account aangemaakt om jullie in het zonnetje te zetten. Ook wil ik met name mensen die de hoop opgegeven hebben wat betreft hun neus aansporen om de tijd te nemen om een geschikte behandelaar uit te kiezen. Neem de tijd en ga zeker eens op consultatie bij professor Nolst Trenité.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Specialist: Gilbert J. Nolst Trenité (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • - Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

06 december 2017

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen

10
22 augustus 2014 Neuscorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Neuscorrectie) ” Lee

Amazing,wonderful people,Prof Nolst Trenite is BRILLIANT,cannot says enough good thing about him,must

10
02 februari 2021 Neuscorrectie
“ Uitstekend/Amazing without a doubt ” Anonieme gebruiker

Ik was erg zenuwachtig voor mijn operatie, maar alles ging heel goed. Mijn plastisch chirurg Dr. G. Nolst Trenité is de ultieme neusfluisteraar. Hij…

99
08 april 2014 Neuscorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Neuscorrectie) ” E.Koeman Venrooij

Mijn ervaring is uitstekend ,