Tips tegen platte billen

13 juni 2022 | Bilvergroting , | Brazilian Buttlift

Je wilt ze liever niet, die platte billen. De Dikke Bil - ja, met hoofdletter - is namelijk hartstikke hip. Kijk maar eens naar Beyoncé, Jennifer Lopez en Kim Kardashian en de rest van de familie. Of je ze nou echt zó groot wilt, valt te betwijfelen. Maar een beetje bil wordt vaak wel gewaardeerd. Ben je niet gezegend met een flinke bips? Dan kun je er wat aan doen. dit zijn onze tips tegen platte billen. 

Goed om te weten voor je enthousiast begint te lezen: de ene tip is wel wat makkelijker uitvoerbaar dan de ander. En realiseer je ook dat celebrities sporten bijna als baan hebben. Met budgetten voor personal trainers, koks en andere hulp die ze in shape brengen. Daarnaast is het nou eenmaal zo dat het lastig is om een flinke bil te ontwikkelen als je geboren bent met een rank lijf. En dat is niet erg. Goed, we maken er het beste van. Lees snel verder! 

Kies de juiste kleding

Met kleding kun je een hoop verhullen, maar ook juist accentueren. Zo kun je met een kort plooirokje die billen een stuk groter doen lijken dan ze zijn. Gek op een goede jeans? Kies er dan één waarbij de zakken precies op je billen zitten. Zo lijken ze een stukje groter. Pas op met zakken die laag zitten, dat bereikt het tegenovergestelde effect. Een andere tip met instant effect: hakken. Zorg er wel voor dat je er goed op kunt lopen. Beter een platte bil dan een gebroken enkel.

Shapewear is overigens ook een goede optie. Denk aan de befaamde Spanx uit Amerika - Kim K draagt er zelfs twee over elkaar. Ze liften je billen en houden alles bij elkaar. Je hebt zelfs corrigerende broekjes met een soort extra vulling in de billen. De push-up slip, hij bestaat.

Stop met zitten

Makkelijker gezegd dan gedaan, zeker aangezien de meeste mensen tegenwoordig een kantoorbaan hebben. Je zit de hele dag op je kont en ja, daar worden je billen echt platter van. Kies dus voor een sta-bureau als dat kan. Of ga regelmatig een stukje wandelen. Stel een computer, telefoon of smartwatch zo in dat je elk uur een seintje krijgt. Dit is jouw moment om even de benen te strekken en een stukje te lopen. De trap op bijvoorbeeld, voor extra bil-actie.

Ga sporten 

Hip thrusts, diepe squats, lunges, side walks, deadlifts. Het is slechts een greep uit de oefeningen die je kan doen om de bilpartij te versterken. Verwacht niet na een paar dagen resultaat, want voor echt mooie billen moet je flink trainen. Dus ga regelmatig naar de sportschool om dat achterwerk in beweging te krijgen.

Implantaten

Net als borstimplantaten, bestaan er ook bilimplantaten. Het werkt eigenlijk precies hetzelfde: er worden gel of siliconen implantaten in je billen geplaatst, waardoor ze een stuk groter worden.

BBL

De BBL, oftewel de Brazilian Butt Lift is een extreme ingreep. Door middel van liposuctie wordt vet van een andere plek uit je lichaam gehaald en in je bil gespoten. In Nederland wordt deze behandeling nauwelijks uitgevoerd omdat het heel risicovol is. Zelfs dodelijk, lees dit artikel over het gevaar van de BBLmaar eens.. Bedenk je dus goed of je het risico wil lopen. En als dat zo is, zoek een goede, gespecialiseerde behandelaar die weet wat hij doet. 

Wil je een goede specialist vinden? Vergelijk klinieken voor je bilvergrotingen maak direct een afspraak voor een eerste consult. Ook slim: onafhankelijke reviews lezen. Die vind je op de pagina van de kliniek die je kiest.