Bilimplantaten: de ervaring van Janine

19 december 2022 | Bilvergroting

Platte billen, niet iets om je voor te schamen. Toch zit het sommigen enorm dwars. Zoals Janine. Ze was het zat dat spijkerbroeken nooit zo zaten als zij wilde en voelde zich niet prettig in een bikini. Ze besloot er wat aan te doen en koos voor bilimplantaten. Dit is haar ervaring.

“Het begon zo rond m’n zestiende”, begint Janine te vertellen. “Ik denk dat dat sowieso het moment is dat je als meisje een stuk bewuster wordt van je uiterlijk.” Zeker Janine, die erg geïnteresseerd is in mode en de trends op de voet volgt. “High waisted jeans waren helemaal hip dus die zag ik volop voorbij komen. Goed gevuld vanachter en ja, dat had ik dus niet. Bij mij zag zo’n broek er niet uit, want mijn platte billen werden daarin des te meer geaccentueerd.” 

Trainen voor vollere billen

Janine staat regelmatig in de sportschool om haar billen een volume boost te geven. Het werpt zijn vruchten af, maar niet zoveel als ze had gehoopt. “Ja, ik zag wel verschil. Maar meer qua vorm, het zag er allemaal wat ronder uit. Maar ik had zeker geen grote bil gekregen.” 

In tussentijd worden sterren als Jennifer Lopez, Beyoncé en Kim Kardashian steeds populairder. “Ik was dol op de reality show van die laatste, met haar zussen. Allemaal een grote bil en niet bang om ermee te pronken. Zo werd het zaadje steeds meer gepland om er iets aan te laten doen.”

Een eerste consult

Het balletje begint pas echt te rollen als Janine begin twintig is en op vakantie een meisje tegenkomt met een indrukwekkend achterwerk. “Prachtige billen! We raakten aan de praat, ze werkte ook in de mode. Ik ben niet op m’n mondje gevallen dus ik kon het niet laten om er wat van te zeggen. En wat bleek? Ze had bilimplantaten!” Haar nieuwe vriendin vertelt uitgebreid over de behandeling en trekt Janine daarmee ongemerkt over de streep. 

“Zodra ik thuiskwam heb ik de dichtsbijzijnde kliniek opgezocht en een afspraak gemaakt voor een eerste consult. Ik kon al snel terecht. De specialist was echt heel vriendelijk en gaf rustig antwoord op al mijn vragen. Ik had wat voorbeelden meegenomen van hoe ik het resultaat ongeveer voor me zag en dat bleek best haalbaar te zijn. Na dat eerste consult was ik er helemaal zeker van: dit moet ik doen.”

De behandeling: bilimplantaten

Op de dag van de behandeling slaat toch de twijfel toe bij Janine. “Ik was er zo van overtuigd, maar als puntje bij paaltje komt denk je toch: ga ik echt laten snijden in een gezond lichaam?” Janine deelt haar zorgen met de specialist en die stelt haar gerust. “Hij zei letterlijk: je hoeft het niet te doen, maar weet wel dat het een hele veilige ingreep is.”

Tijdens het eerste consult had Janine haar implantaten al uitgezocht: een ronde vorm met 300cc. Deze worden onder algehele narcose bij haar geplaatst. “Toen ik wakker werd, zaten er drains in mijn billen om het vocht en bloed af te voeren. Dit wist ik van tevoren, maar ik schrok toch even van hoe het eruit zag. Ook omdat m’n billen helemaal blauw waren. Gelukkig had ik vanwege de verdoving geen pijn.” 

Het resultaat

Janine blijft nog een paar uur in de kliniek. “Toen mijn verdoving uit begon te werken, kwam de pijn. Dit was ongeveer op het moment dat ik naar huis mocht dus dat was niet ideaal. Maar de specialist zei dat dit normaal was en ik kreeg pijnstillers mee om het te verzachten. Die hielpen goed.” 

Een maand na de behandeling ziet het er al een stuk beter uit. De zwelling is weg en de blauwe plekken zijn ook verdwenen. “Het was eigenlijk alleen de eerste week nog wat pijnlijk. En het resultaat is geweldig! Ik kan eindelijk de kleren aan die ik sinds m’n tienerjaren al zo mooi vind. Ik ben dan ook flink wezen shoppen toen dat weer ging. Geen seconde spijt gehad van mijn bilvergroting!”

Wil je net als Janine ook een groter bil? Laat je dan goed voorlichten door een specialist. Je kunt kiezen voor bilimplantaten, maar er zijn ook andere opties. Tijdens een vrijblijvend eerste consult vertelt de specialist daar alles over. Vergelijk onafhankelijke reviews en vind een goede kliniek voor een bilvergroting bij jou in de buurt.