De Faceliftdokter

11 december 2023 | Facelift

Facelifts, botox of fillers: grotere en kleinere ingrepen om je er frisser en jonger uit te laten zien. Zowel mannen als vrouwen laten weleens ’iets aan hun gezicht doen’ en daarmee is het de gewoonste zaak van de wereld geworden. Maar is het wel zo gewoon? Wat gebeurt er eigenlijk als je een facelift laat doen?

Goede voorlichting, voorbereiding en nazorg zijn van belang. Hoe wil je er graag uitzien? Wat past bij je? Wat is mogelijk? Wanneer is het voor jou het beste moment? 

Voor antwoord op al deze vragen heeft cosmetisch chirurg Dr. Thanya Tha-In een boek geschreven over de behandeling Facelift.

De Faceliftdokter

Dit boek neemt je mee in de wereld van de cosmetische chirurgie, een steeds meer verfijnde, medische technologie die een hoge vlucht neemt. Je leest over het proces van een facelift-operatie en alles wat daarbij komt kijken voor een mooi resultaat waar je gelukkig en blij mee bent. 

Dr. Thanya Tha-In heeft zich bewezen als een visionair in de wereld van cosmetische chirurgie. Haar toewijding, zorg en expertise hebben haar een trouwe aanhang opgeleverd. Zij beschikt over het bijzondere talent om de natuurlijke schoonheid van mensen te verbeteren en hun zelfvertrouwen te herstellen. Als bekwaam chirurg heeft ze talloze succesvolle faceliftoperaties uitgevoerd en heeft ze de levens van velen getransformeerd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een facelift? Of twijfel je tussen een facelift variant zoals de S-lift en de MACS-lift?
Je kunt altijd een vrijblijvend consult inplannen bij Dr. Thanya Tha-In


Dit artikel is in samenwerking met kliniek SkinSurgery Clinics geschreven.

Bekijk deze kliniek