Cryolipolyse: de ervaring van Veronique

06 juni 2022 | Cryolipolyse

Schurende dijen, de irritatie van menig vrouw. Zo ook die van Veronique. Na zomers vol vervelende plekken op haar benen, hoort ze van een vriendin over cryolipolyse. Laaiend enthousiast is ze, die vriendin. Veronique ook? Ze vertelt over haar ervaring met cryolipolyse.

Rokjesdag! De lievelingsdag van velen. Maar voor Veronique bracht het ook altijd een beetje irritatie met zich mee. Letterlijk. “Ik ben gek op mooie jurken en zwierige rokken. Het liefst met blote benen, dat staat toch het mooiste. Maar ik heb helaas niet de dunste benen. En dat betekent schurende dijen.” 

Iedere lente en zomer weer drama, zo noemt Veronique het. Rode plekken, bultjes en zelfs wondjes. Vervelend én pijnlijk. “Het weerhield me er op sommige dagen gewoon van om met blote benen de deur uit te gaan. En ik probeerde van alles. Fietsbroekjes zagen er niet uit. Middeltjes om m’n huid te beschermen hielpen vaak maar even.” 

Cryolipolyse tegen schurende dijen

Via Instagram hoort ze over cryolipolyse. “Ik werd enorm beïnvloed door een meisje dat ik volg. Ze noemen ze niet voor niets influencers hè”, lacht Veronique. “Ze vertelde wat ze had laten doen en liet het resultaat zien. Nou, dat wilde ik ook wel.”

Cryolipolyse is niets anders dan het bevriezen van vet. Of eigenlijk je vetcellen. Die bevriezen namelijk als ze kouder worden dan negen graden. Dat gebeurt door het gebruik van een soort platen die min elf graden zijn. De vetcellen onder deze platen koelen hierdoor af tot ongeveer vier graden en bevriezen dus.

“Het klinkt best pijnlijk, maar dat valt heel erg mee. Het is misschien een klein beetje oncomfortabel, ik vond het echt goed te doen.” Veronique kon al snel terecht bij dezelfde kliniek als de influencer die haar inspireerde. Ze kon voor een gereduceerd tarief een behandeling proberen. Dat kan vaker met dit soort behandelingen. “Ik kreeg zelfs nog een pakketkorting toen ik daarna meteen drie behandelingen kocht.”

Resultaat na vier behandelingen

Dat is ook wel nodig, want het vet is na één behandeling niet direct weg. Meestal heb je drie tot vijf behandelingen nodig voor je goed resultaat ziet. “Dat was bij mij ook zo”, knikt Veronique. “Ik heb uiteindelijk dus vier behandelingen gedaan. Dat was genoeg.”

Genoeg voor een mooi resultaat waar ze blij mee is. En dat is het belangrijkst. “Ik ben er enorm blij mee! Natuurlijk heb ik niet direct van die fijne slanke benen, maar dat was mijn doel ook niet. En ik begrijp dat ik bij cryolipolyse dan niet aan het goede adres ben. Ik wilde weer zonder zorgen met blote benen de straat op in de zomer en dat kan nu!” 

Een kliniek in de buurt

Tijd om te shoppen dus! Wil jij nog snel voor de zomer een behandeling inplannen? Vind een kliniek voor cryolipolyse bij jou in de buurt en plan direct een afspraak in. Enne, vergeet niet even de reviews te lezen he. Dan weet je precies wat de cryolipolyse ervaring van anderen is. Wel zo fijn.