Bilvergroting

81

Gebaseerd op 32 ervaringen

Bilvergroting is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee de grootte en de vorm van billen veranderd kunnen worden. De ingreep wordt vooral uitgevoerd bij vrouwen en mannen die vinden dat zij te kleine of te platte billen hebben.

Een zacht en natuurlijk aanvoelend implantaat vergroot het volume en zorgt voor een steviger, natuurlijk uiterlijk van de billen. Je arts kan je tijdens een consult nog meer vertellen over de mogelijkheden van een bilvergroting en of een billift in jouw specifieke situatie het gewenste resultaat zal opleveren.

 

Billen bestaan uit vetweefsel, bloedvaten, zenuwen en spieren, bedekt door huid. De vorm van billen wordt vooral bepaald door de elasticiteit van de huid en de verhouding tussen vetweefsel en huidweefsel. Jonge billen zijn stevig.

In de loop der jaren kunnen door de zwaartekracht en de vermindering van huidelasticiteit de billen gaan hangen. Ook zwangerschap en gewichtsverlies kunnen van invloed zijn op de vorm van billen. Tevens kan er een huidoverschot ontstaan in de bil en de beenplooi. Wanneer het volume van de billen voldoende is maar veel huidoverschot aanwezig is, kan er een billift worden verricht. Hierbij ontstaat er een vrij lang litteken achterop de rug in de onderbroekslijn.

Laatste reviews

Bekijk alle (32)

Boerhaave Medisch Centrum Bilvergroting Review door Denise
3 mei 2017

10

Na jaren van twijfelen toch de stap genomen. Absoluut geen spijt van en de pijn...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Bilvergroting Review door Danielle
23 maart 2017

87

Mijn operatie werd 2x verplaatst, dus dat was erg vervelend. Echter, voor goede...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Bilvergroting Review door Shildryn
4 maart 2017

79

Ik ben op 25 februari j.l. geholpen aan een borstvergroting. Ik ben heel...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 32 Bilvergroting ervaringen