X

Bilvergroting

89

Gebaseerd op 22 ervaringen

Bilvergroting is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee de grootte en de vorm van billen veranderd kunnen worden. De ingreep wordt vooral uitgevoerd bij vrouwen en mannen die vinden dat zij te kleine of te platte billen hebben.

Een zacht en natuurlijk aanvoelend implantaat vergroot het volume en zorgt voor een steviger, natuurlijk uiterlijk van de billen. Je arts kan je tijdens een consult nog meer vertellen over de mogelijkheden van een bilvergroting en of een billift in jouw specifieke situatie het gewenste resultaat zal opleveren.

 

Billen bestaan uit vetweefsel, bloedvaten, zenuwen en spieren, bedekt door huid. De vorm van billen wordt vooral bepaald door de elasticiteit van de huid en de verhouding tussen vetweefsel en huidweefsel. Jonge billen zijn stevig.

In de loop der jaren kunnen door de zwaartekracht en de vermindering van huidelasticiteit de billen gaan hangen. Ook zwangerschap en gewichtsverlies kunnen van invloed zijn op de vorm van billen. Tevens kan er een huidoverschot ontstaan in de bil en de beenplooi. Wanneer het volume van de billen voldoende is maar veel huidoverschot aanwezig is, kan er een billift worden verricht. Hierbij ontstaat er een vrij lang litteken achterop de rug in de onderbroekslijn.

Laatste reviews

Bekijk alle (22)

Janssen Kliniek Oisterwijk Bilvergroting Review door Melissa
28 juni 2016

76

Alles en iedereen in en om het bedrijf werkt perfect behalve de heer Janssen zelf. 2x... ...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Bilvergroting Review door Merfat
23 juni 2016

87

Ben gister geopereerd En nagenoeg geen pijn Alles verliep top Leuke artsen goeie... ...

Reinier de Graaf Diaconessenhuis Voorburg Bilvergroting Review door Denise
24 april 2016

89

Een erg fijne kliniek om door geholpen te worden. Ze helpen je graag en nemen de tijd... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 22 Bilvergroting ervaringen