X

Bilvergroting

84

Gebaseerd op 29 ervaringen

Bilvergroting is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee de grootte en de vorm van billen veranderd kunnen worden. De ingreep wordt vooral uitgevoerd bij vrouwen en mannen die vinden dat zij te kleine of te platte billen hebben.

Een zacht en natuurlijk aanvoelend implantaat vergroot het volume en zorgt voor een steviger, natuurlijk uiterlijk van de billen. Je arts kan je tijdens een consult nog meer vertellen over de mogelijkheden van een bilvergroting en of een billift in jouw specifieke situatie het gewenste resultaat zal opleveren.

 

Billen bestaan uit vetweefsel, bloedvaten, zenuwen en spieren, bedekt door huid. De vorm van billen wordt vooral bepaald door de elasticiteit van de huid en de verhouding tussen vetweefsel en huidweefsel. Jonge billen zijn stevig.

In de loop der jaren kunnen door de zwaartekracht en de vermindering van huidelasticiteit de billen gaan hangen. Ook zwangerschap en gewichtsverlies kunnen van invloed zijn op de vorm van billen. Tevens kan er een huidoverschot ontstaan in de bil en de beenplooi. Wanneer het volume van de billen voldoende is maar veel huidoverschot aanwezig is, kan er een billift worden verricht. Hierbij ontstaat er een vrij lang litteken achterop de rug in de onderbroekslijn.

Laatste reviews

Bekijk alle (29)

Kliniek Heyendael Nijmegen Bilvergroting Review door Kim
2 februari 2017

99

Het is voor mij nu bijna twee weken geleden dat ik geopereerd ben. Ik heb inmiddels... ...

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Bilvergroting Review door Elise
14 januari 2017

95

9 januari ben ik geholpen aan een borstvergroting. ik was erg zenuwachtig maar ben... ...

Kliniek Amstelveen Bilvergroting Review door Christina
30 november 2016

89

Zeker een aanrader!! Toen al binne kwam werd goed geholpen en te woord gestaand werd... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 29 Bilvergroting ervaringen