Bilvergroting

85

Gebaseerd op 35 ervaringen

Bilvergroting is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee de grootte en de vorm van billen veranderd kunnen worden. De ingreep wordt vooral uitgevoerd bij vrouwen en mannen die vinden dat zij te kleine of te platte billen hebben.

Een zacht en natuurlijk aanvoelend implantaat vergroot het volume en zorgt voor een steviger, natuurlijk uiterlijk van de billen. Je arts kan je tijdens een consult nog meer vertellen over de mogelijkheden van een bilvergroting en of een billift in jouw specifieke situatie het gewenste resultaat zal opleveren.

 

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct bilvergroting ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

Billen bestaan uit vetweefsel, bloedvaten, zenuwen en spieren, bedekt door huid. De vorm van billen wordt vooral bepaald door de elasticiteit van de huid en de verhouding tussen vetweefsel en huidweefsel. Jonge billen zijn stevig.

In de loop der jaren kunnen door de zwaartekracht en de vermindering van huidelasticiteit de billen gaan hangen. Ook zwangerschap en gewichtsverlies kunnen van invloed zijn op de vorm van billen. Tevens kan er een huidoverschot ontstaan in de bil en de beenplooi. Wanneer het volume van de billen voldoende is maar veel huidoverschot aanwezig is, kan er een billift worden verricht. Hierbij ontstaat er een vrij lang litteken achterop de rug in de onderbroekslijn.

Laatste reviews

Bekijk alle (35)

Wellness Kliniek Genk Bilvergroting Review door Elke
28 juni 2017

10

Ik voelde mij tijdens mijn eerste consult direct op mijn gemak gesteld door...

Boerhaave Medisch Centrum Bilvergroting Review door R.
22 juni 2017

85

Aanrader, duidelijk en vriendelijk personeel. Goed luisteren naar jou wensen....

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Bilvergroting Review door Flood
15 juni 2017

88

Ik was jaren lang onzeker over mijn borsten, helemaal sinds vorige jaar 8/9 kilo...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 35 Bilvergroting ervaringen