Terug naar menu
of
Terug naar menu
Terug naar menu
Terug naar menu

Registreren

 • Je gegevens behandelen we uiteraard vertrouwelijk
 • Aanmelden is zo gepiept
 • Gesteld op privacy?
  bepaal zelf de instellingen
Aanmelden met Facebook

We posten nooit op je timeline zonder toestemming.

of

Registreer met je e-mailadres

Registreer met je email

Heb je al een account? inloggen

Terug naar menu

Geboortedatum

Naar vorige tab

X
Hoe wordt het cijfer opgebouwd X

Nationaal Huidcentrum

Olmenlaan 38 1404 DG Bussum

88

Gebaseerd op 54 ervaringen

Meer informatie

Nationaal Huidcentrum

Nationaal Huidcentrum

088 425 10 00
Toon telefoonnummer
Stel een vraag

Wil je een brochure?

Vraag deze aan Nationaal Huidcentrum

Gebaseerd op 54 ervaringen

88

100%

Ervaringschrijvers raden deze kliniek aan

Beoordeling per onderdeel

 • 9,1Telefonische bereikbaarheid
 • 9,2Klantvriendelijkheid
 • 9,2Het consultgesprek
 • 9,2Deskundigheid medische staf
 • 8,4De behandeling
 • 9,2Persoonlijke service
 • 8,5Algemeen
Hoe wordt het cijfer opgebouwd

Omschrijving Nationaal Huidcentrum

Nationaal Huidcentrum biedt als zelfstandig behandelcentrum (ZBC) het beste op het gebied van huidverbetering,verwijderen van tatoeages,permanent ontharen,injectables, haartransplantaties,liposuctie en dermatologie (verzekerde zorg).  De bundeling van kennis en ervaring van onze specialisten maakt dat u bij ons de allerbeste dermatologische zorg krijgt!

Dermatologische (verzekerde)zorg
Nationaal Huidcentrum is een compleet uitgerust behandelcentrum voor alle dermatologische ziektebeelden (huidziekten, spataderen en geslachtsziekten). Wij bieden u diagnostisch onderzoek, behandeling en nazorg onder één dak. Alle consulten en behandelingen vinden plaats in een rustige en prettige ruimte. De kosten van deze behandelingen worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Nationaal Huidcentrum biedt dezelfde dermatologische zorg als in het ziekenhuis, maar zonder wachtlijsten en met veel persoonlijke aandacht.
Nationaal Huidcentrum heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten waardoor de factuur van uw bezoek aan de dermatoloog direct naar uw verzekeraar wordt gestuurd.

HuidScan
De HuidScan is een uniek concept van Nationaal Huidcentrum. De HuidScan is ontstaan doordat steeds meer mensen zich zorgen maken over vlekjes op hun huid die plotseling van karakter of van omvang veranderen. Uit onderzoek is gebleken dat het aantal patiënten met huidkanker sterk is toegenomen en de komende jaren verder zal stijgen. In de toekomst verwachten onderzoekers dat één op de vier Nederlanders te maken zal krijgen met een vorm van huidkanker. De geavanceerde, computergestuurde HuidScan analyseert de huid, legt verdachte (moeder-) vlekken fotografisch en digitaal vast en signaleert eventuele ontwikkelingen. Op deze manier kan er vroegtijdig een correcte diagnose worden gesteld.

Huidverbetering
Mooi ouder worden kan! Met behulp van gerichte behandelingen voor huidverbetering en de juiste verzorging van de huid blijft uw huid jeugdig en gezond. Het lijkt cliché, maar het is waar: een gezonde huid is een mooie huid!

Denk aan laser behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels maar ook het verwijderen spataderen en couperose en permanent ontharen.

Nationaal Huidcentrum biedt een breed scala aan cosmetische huidbehandelingen die met de modernste apparatuur worden uitgevoerd. Zo bieden wij bijvoorbeeld fractionele CO2-laserbehandelingen, Fractora-behandelingen en behandelingen met de dermaroller aan; een kleine greep uit de behandelmogelijkheden. Onder het kopje ‘Huidverbetering’ vindt u de vele overige behandelingen aan. Bovendien kunnen wij uw huid analyseren en geven wij advies om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden.

Injectables
Met rimpelvullers en/of spierontspanners nemen wij de diepe lijnen en rimpels weg uit uw gezicht en herstellen wij de contouren voor een gezonde, jonge en frisse uitstraling.

In uw gezicht staat uw levensverhaal geschreven. Niet met letters, maar met lijntjes en rimpels. Sommige “tekens” kunnen het gezicht scherp, moe of afgemat doen lijken. Met injectables zijn wij niet in staat om uw historie te herschrijven. Wel kunnen wij het verhaal beïnvloeden door de mooie aspecten van uw gezicht te benadrukken en de mindere te laten vervagen. U blijft wie u bent, maar in de mooist mogelijke versie!

Haartransplantatie
Per dag verliezen wij ongeveer 100 tot 150 haren. Omdat er iedere dag ongeveer evenveel haren aangroeien is dit niet zichtbaar. Wanneer er echter minder of geen nieuwe haren aangroeien is er sprake van haaruitval en wordt dit zichtbaar in de vorm van kale plekken. Dit betekent echter niet dat het proces onomkeerbaar is geworden!

Tijdens een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plek waar uw haar uitgevallen is of dunner is geworden. Dit wordt gedaan door het haarzakje met haartje (graft) te verplaatsen. Omdat de verplaatste grafts uit een gebied komen waar het haar bestand is tegen haaruitval en DHT, zullen de getransplanteerde haren niet uitvallen zolang u in goede gezondheid verkeert. Een haartransplantatie is een poliklinische behandeling en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Direct na de behandeling kunt u naar huis en er zijn geen bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig.

Lees meer

Bedrijfspresentatie

Laatste reviews over Nationaal Huidcentrum

Bekijk alle (54)

Nationaal Huidcentrum Haartransplantatie Review door Robin
7 mei 2015

92

De behandeling bij mevrouw Priester van het Nationaal Huidcentrum is zeer goed bevallen en aan iedereen aan te raden. De aanpak is... ...

Nationaal Huidcentrum Fillers Review door mevrouw Boers
19 oktober 2015

95

Vond het een fijne ervaring en ben over een boel vooroordelen van fillers af. Vind het erg mooi geworden en heel natuurlijk!... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 54 ervaringen

Artsen werkzaam bij Nationaal Huidcentrum

Bekijk alle (8)

Uitgelichte arts

87

Gebaseerd op 29 ervaringen

Behandelingen Botox, Fillers, Oorcorrectie

Uitgelichte arts

85

Gebaseerd op 18 ervaringen

Behandelingen Botox, Fillers, Liquid Facelift, Spataderen

Meer informatie

Nationaal Huidcentrum

Nationaal Huidcentrum

088 425 10 00
Toon telefoonnummer
Stel een vraag

Wil je een brochure?

Vraag deze aan Nationaal Huidcentrum

Adres:

Nationaal Huidcentrum
Olmenlaan 38
1404 DG Bussum

Stuur je vraag naar:
Nationaal Huidcentrum
X
Vraag een brochure aan van:
Nationaal Huidcentrum
X