Dorien.nl Anti-Ageing Center

Brouwersstraat 14, 6651 AH Druten (Nederland)
89
Geweldig 167 reviews

Over Dorien.nl Anti-Ageing Center

Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten is een toonaangevende zaak op het gebied van anti-ageing, vet wegvriezen/verwijderen/afvallen, definitief ontharen, couperose, acne en schoonheid. Het instituut werkt uitsluitend met de beste mensen, producten, apparatuur en partners. Om een compleet aanbod aan behandelingen te bieden, wordt voortdurend geïnvesteerd in de meest geavanceerde apparatuur. De specialistes volgen regelmatig trainingen en cursussen om up-to-date te blijven. Daarnaast worden regelmatig seminars en beurzen in binnen- en buitenland bezocht.


 


Dorien.nl is een erkend opleidingsinstituut en is aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS en goedgekeurd door de GGD, volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Dorien.nl is erkend door de HUIDspecialist®, het kwaliteitsmerk voor de huidverzorgingsbranche.


 


Dorien.nl Anti-Ageing Center biedt meerdere veilige behandelmethodes van definitieve ontharing, te weten met de Ellipse I²PL en de Harmony Super Hair Removal. Met deze apparatuur kunnen ongewenste haartjes van ieder haartype en op alle huidtypes definitief worden verwijderd.


 


Dorien loopt voorop op het gebied van afvallen en biedt diverse behandelingen om sneller af te vallen of het figuur te corrigeren, te weten cryo lipolyse (vet bevriezen), Accent en Ultra Body Shape.


 


Er worden verschillende behandelingen aangeboden om couperose, rosacea, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te behandelen. Het instituut beschikt met de Harmony XL en de Beautytec Sim & T-Away over de apparatuur om couperose en pigmentvlekken op een veilige en effectieve wijze te verminderen en zelfs te verwijderen. Afhankelijk van de mate van de aandoening wordt een van beide methodes ingezet.


 


Dorien biedt ook Microdermabrasie-behandelingen aan; deze verbeteren de structuur en conditie van de huid aanzienlijk en hebben goede resultaten bij bijvoorbeeld de behandeling van acne-littekens.


 


Dorien.nl Anti-Ageing Center biedt voor praktisch elk huidprobleem een oplossing. Tijdens de intake en na uitvoerige analyse van de huid en de vraag/het probleem, wordt de meest geschikte behandeling(en) geadviseerd.

Lees verder
Dorien.nl Anti-Ageing Center Brouwersstraat 14 6651 AH Druten (Nederland)
Dorien Schonenberg Schoonheidsspecialiste Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Score van Dorien.nl Anti-Ageing Center

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service

Beoordelingen van Dorien.nl Anti-Ageing Center

10
05 maart 2020 Permanente make-up (pmu)
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Permanente make-up (pmu) ) ” M.L.J.E.

Nemen de tijd, denken mee en doen alles voor de cliënt.

10
13 februari 2020 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Lianne

Gezichtsbehandeling --> Vanaf de eerste keer een warm, welkom gevoel. De behandelingen zijn heerlijk, en ze leggen alles goed uit. Voel me na iedere…

10
25 november 2019 Endermologie
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Endermologie) ” Anonieme gebruiker

Heel fijn om naar 'Dorien' te gaan. Zowel voor 'het' probleem als voor de fijne mensen die je helpen. Goede adviezen? Meedenkend. Altijd tijd voor je.…