Liquid facelift met Juvederm

22 november 2022 | Fillers

Huidveroudering verloopt heel geleidelijk. De eerste tekenen zijn bijvoorbeeld fijne lijntjes of rimpels in het gezicht. Goede huidverzorging kan de oppervlakkige huidlaag deels ondersteunen, maar het resultaat is vaak minimaal. Vooral omdat de reden voor huidveroudering onder de huid ligt en niet erboven. Rimpels ontstaan niet doordat de huid ouder wordt, maar door volumeverlies. Met een Juvéderm Liquid Facelift voeg je volume toe zodat je weer een frisse en jongere uitstraling krijgt die bij je past. We vertellen je graag meer in onze blog.

Wanneer je fijne lijntjes en rimpels in je gezicht wilt verbeteren, is het belangrijk dat je niet alleen kijkt naar plaatselijke lijntjes maar dieper naar de kern gaat. Naarmate je ouder wordt, neemt zowel je vetweefsel als je botweefsel af. Waardoor de verdeling over je gezicht verandert, het vetweefsel vult ons gezicht als het ware op. Wanneer de onderste laag verandert, betekent dit dus ook dat je bovenste huidlaag mee verandert. Volumeverlies treedt dus altijd in twee lagen op, waardoor het evenwicht in je gezicht niet meer in balans is.

Bij Skin+Surgery Clinics noemen wij dit ook wel de fundering van je gezicht. Juvéderm fillers zijn speciaal ontwikkeld om volume op geselecteerde plekken toe te voegen aan je gezicht waar je het volume bent verloren. De lijnen in je gezicht worden hierdoor subtieler wat resulteert tot een frisse en jongere uitstraling.

Een natuurlijke make-over

Naast dat Juvéderm extra volume in het gezicht toevoegt, geeft het je huid ook een echte boost. Juvéderm richt zich namelijk op het hydrateren en verbeteren van de huid. Het stimuleert de aanmaak van collageen en dat verbetert het elastisch vermogen van de huid. 

Het verschil tussen een losse filler behandeling en een Liquid Facelift met Juvéderm is dat er niet individuele zones behandeld worden, maar dat het hele gezicht mooi in evenwicht komt. Het volume wordt als het ware opgebouwd op plekken waar er volumeverlies aanwezig is.

Persoonlijk consult

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult bij één van onze (gecertificeerde NVCG) cosmetisch artsen bespreken we de mogelijkheden, aan de hand van jouw wensen. Ook wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt. 

Onze specialisten werken met drie verschillende Juvéderm fillers; Volift, Voluma en Volux. Elke filler heeft haar eigen kracht, je bouwt de filler op om steun te geven op plekken waar er sprake is van volumeverlies. Door de unieke substantie is de Juvéderm filler steviger, blijft hij langer zitten - 18 tot wel 24 maanden - en geeft het verzorging van binnenuit. Het resultaat is een natuurlijke, frissere en jongere uitstraling.

The 7-point lift voor een natuurlijk resultaat

De techniek die gebruikt wordt voor Juvéderm fillers is ontworpen door Dr. Mauricio de Maio, een Braziliaanse plastisch chirurg. Hij heeft het gezicht opgedeeld en voor elke deel MD-codes ontwikkeld. Elk gebied heeft een andere MD-code waardoor je niet overvuld kan raken en het resultaat altijd subtiel blijft, zonder dat het zichtbaar wordt, welke beweging je ook maakt.

Deze unieke behandeling wordt ook wel de Liquid Facelift genoemd. Ben je nog niet toe aan een chirurgische Lift of wil je geen operatieve behandeling ondergaan, maar wil je een jonger en frisser uiterlijk? Dan is de Liquid Facelift met Juvéderm misschien wel een geschikt behandeling voor jou.

Liquid Facelift met Juvéderm

Het doel van een Liquid Facelift met Juvéderm is mooier ouder worden, maar wel met een natuurlijk resultaat. Bij Skin + Surgery Clinics krijg je persoonlijk advies op maat, iedereen heeft namelijk een authentiek gezicht, dus ook andere behoeften.

Bij Skin + Surgery Clinics werken ervaren gecertificeerde cosmetisch artsen alleen met de hoogste kwaliteit hyaluronzuur fillers om het mooiste resultaat te garanderen. Je bent van harte welkom tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze cosmetisch specialisten van Skin + Surgery Clinics Bergschenhoek of Skin + Surgery Clinics Den Haag. We voorzien je graag van passend en persoonlijk advies en denken graag mee om jouw gewenste doelen te behandelen.

Dit artikel is in samenwerking met kliniek Skin+Surgery Clinics geschreven.

Bekijk deze kliniek