Glennis Grace laat haar borsten verkleinen

25 november 2020 | Borstverkleining

“Dood en doodeng”, vond Glennis Grace het van tevoren. Zo zegt de zangeres in haar nieuwe vlog. Gelukkig viel het haar uiteindelijk alles mee en is ze nu helemaal blij met haar borstverkleining. “Hepie en hepie zitten erop!”

Glennis vertelt in haar vlog dat ze vooral heel bang was voor de narcose. Dit is een gebruikelijke manier van verdoven voor een borstverkleining. Zo’n ingreep kan namelijk niet gebeuren onder een plaatselijke verdoving. De narcose kent Glennis van een eerdere ingreep en vindt ze niet prettig. “Ik ben echt een watje wat dat betreft.” 

Voor haar vlog, dit is pas de vierde aflevering, filmt ze het hele proces van de borstverkleining, voor zover dat kan natuurlijk. Van het invullen van het intakeformulier tot het wakker worden uit de narcose, de controles, chips eten in het bed in de kliniek en het moment dat ze thuiskomt.

“De pijn valt mee”

Uiteindelijk blijkt de angst die ze had voor de narcose helemaal voor niets. “Ik kan me de narcose nog herinneren, mijn hele lichaam werd warm. Ik vond het heerlijk.” Vervolgens vertelt ze hoe ze zich voelt nu ze wakker geworden is uit de narcose: “Ik ben gewoon high, de pijn valt eigenlijk wel mee”. 

Heel erg tevreden

En het eindresultaat? “Helemaal mooi! En de pijn valt mee.” Waarom Glennis haar borsten precies heeft laten verkleinen, legt ze niet uit. Wel zegt ze dat ze nu veel beter bij haar lichaam passen en ze heel erg tevreden is met het resultaat.

Borsten laten verkleinen

Overweeg je ook je borsten te laten verkleinen? Zorg dan dat je aanklopt bij een goede kliniek, net als Glennis Grace. Om die te vinden, kun je bijvoorbeeld onafhankelijke reviews lezen. Ook helpt het om voor- en nafoto’s van de kliniek die je op het oog hebt te bekijken. Zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten. 


Goed om te weten: je kunt bijna altijd een vrijblijvend en gratis intakegesprek aanvragen bij een kliniek. Zo kun je de vragen stellen die je hebt en gelijk kennismaken met de specialist. Wel zo fijn!