Zantman Kliniek

Bentincklaan 21 21 A, 3039 KG Rotterdam (Nederland)
88
Geweldig 94 reviews

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Prijslijst van Zantman Kliniek

Behandeling
Haartransplantatie - Aanbieding: tot € 1500 zomerkorting op een FUE of FUT behandeling
Geldig tot 23 sep '19. Zantman Kliniek is meer dan 40 jaar specialist in haartransplantaties. We bieden levenslange garantie op getransplanteerde haren. Plan gratis en vrijblijvend een consult gesprek in of email foto’s naar voor een offerte. 1750 grafts: € 5.499 voor € 3.999
Indicatie:
€ 5.499
v.a. € 3.999

Over Zantman Kliniek

Medisch specialist in haartransplantatie

Resultaat door ervaring.
Sinds 1976 de kliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht.

Prijzen haartransplantatie

Zantman Kliniek is volledig gespecialiseerd in haartransplantatie. Als focuskliniek zijn de haartransplantatie kosten relatief laag en de kwaliteit van de behandelingen hoog vergeleken met andere aanbieders in binnen- en buitenland. Tarieven zijn afhankelijk van de verwachte behandelduur en de totale hoeveelheid grafts. Alle tarieven zijn all-in; dat betekent geen onverwachte kosten tijdens of na de behandeling. Op alle behandelingen biedt Zantman Kliniek een tevredenheidsgarantie. Op alle getransplanteerde haren geeft Zantman Kliniek een levenslange groeigarantie. Plan uw consult in de zomerperiode voor 23 september 2019 om gebruik te maken van de seizoensaanbieding. Gemiddeld zijn de kosten voor een behandeling € 2,25 per graft inclusief lopende aanbiedingen. Behandelingen kunnen tot 6 maanden vooruit gereserveerd worden. 

Haartransplantatie - Aanbieding: tot € 1.500 seizoenskorting op een FUE of FUT behandeling (geldig tot 23 september 2019)

Met een consult in de zomer bij Zantman Kliniek, kunt u profiteren van de aantrekkelijke seizoenskorting. U ontvangt wanneer u een haartransplantatie reserveerd in de zomer een aantrekkelijke seizoenskorting oplopend tot €1.500 per behandeling.


Foto offerte haartransplantatie kosten in 24 uur

Wanneer u voorafgaand aan het consult gesprek graag een prijsindicatie ontvangt, kunt u die gemakkelijk per mail opvragen. Stuurt u dan een mail naar [email protected] met daarbij foto’s van het te behandelen gebied en foto’s van het donorgebied, uw mobiel telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een behandelplan van het medisch team per mail en de te verwachten kosten van uw behandeling. U kunt daarna, indien u een behandeling overweegt, een gratis en vrijblijvend consult met een specialist plannen.

Gratis en vrijblijvend consult gesprek

Tijdens het consult gesprek wordt u voorgelicht over de verschillende behandeltechnieken en worden uw persoonlijke wensen besproken. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Uiteraard wordt u in dit gesprek ook verteld wat de haartransplantatie kosten zullen zijn. Het consult gesprek zelf is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek heeft u ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Voor het consult gesprek nodigen we u graag uit op onze locatie Rotterdam. Dit is ook de locatie waar alle behandelingen plaatsvinden. De duur van het consult gesprek is ongeveer een uur.

Plan in de agenda op deze pagina een gratis en vrijblijvend consult op een door u gewenste datum en tijd.

Lees verder
Zantman Kliniek Bentincklaan 21 21 A 3039 KG Rotterdam (Nederland)
Dr. Aicha Zerrouki Haartransplantatie arts Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Zantman Kliniek

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service

Beoordelingen van Zantman Kliniek

10
17 juni 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Aslan

Ik ben heel tevreden over Zantman Kliniek.

10
14 juni 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Die Klinik ist sehr auskunftsfreudig. Das Personal und die Aerzte sind sehr freundlich. Man wird gut ueber die bevorstehende OP informiert und erhaelt…

94
07 juni 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” R.C.

Ik heb eerder een haartransplantatie gedaan bij een andere kliniek, maar dit was veel beter. Super tevreden.