Zantman Kliniek

Bentincklaan 21 A, 3039 KG Rotterdam (Nederland)
89
Geweldig 125 reviews

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Prijslijst van Zantman Kliniek

Behandeling
Haartransplantatie - Aanbieding: tot € 1500 zomerkorting op een FUE of FUT behandeling
Geldig tot 23 sep '19. Zantman Kliniek is meer dan 40 jaar specialist in haartransplantaties. We bieden levenslange garantie op getransplanteerde haren. Plan gratis en vrijblijvend een consult gesprek in of email foto’s naar voor een offerte. 1750 grafts: € 5.499 voor € 3.999
Indicatie:
€ 5.499
v.a. € 3.999

Over Zantman Kliniek

Medisch specialist in haartransplantatie

Resultaat door ervaring. Kwaliteit door zorgvuldigheid. 

Zantman Kliniek is sinds 1976 de kliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht. Zantman Kliniek is volledig gespecialiseerd in haartransplantatie. Als focuskliniek voor haartransplantatie biedt Zantman Kliniek een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen. En op alle getransplanteerde haren geeft Zantman Kliniek een levenslange groeigarantie.

Prijzen haartransplantatie

Plan uw behandeling in de zomerperiode voor 23 september 2019 om gebruik te maken van de seizoensaanbieding. Behandelingen kunnen tot 6 maanden vooruit gereserveerd worden. De prijs van een behandeling is afhankelijk van de verwachte behandelduur en de benodigde hoeveelheid grafts. Alle tarieven zijn all-in; dat betekent geen onverwachte kosten tijdens of na de behandeling.

Haartransplantatie - Aanbieding: tot € 1.500 seizoenskorting op een FUE of FUT behandeling (geldig tot 23 september 2019)

Met een behandeling in de zomer bij Zantman Kliniek, kunt u profiteren van de aantrekkelijke seizoenskorting. U ontvangt wanneer u een haartransplantatie reserveert in de zomer een aantrekkelijke seizoenskorting oplopend tot €1.500 per behandeling.


Foto offerte haartransplantatie kosten in 24 uur

Wanneer u voorafgaand aan het consult gesprek graag een prijsindicatie ontvangt, kunt u die gemakkelijk per mail opvragen. Stuurt u dan een mail naar [email protected] met daarbij foto’s van het te behandelen gebied en foto’s van het donorgebied, uw mobiel telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een behandelplan van het medisch team per mail en de te verwachten kosten van uw behandeling. U kunt daarna, indien u een behandeling overweegt, een gratis en vrijblijvend consult met een specialist plannen voor het opstellen van een definitief behandelplan en uitgebreide voorlichting over de behandeling.

Gratis en vrijblijvend consult gesprek

Tijdens het consult gesprek wordt u voorgelicht over de verschillende behandeltechnieken en worden uw persoonlijke wensen besproken. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Uiteraard wordt u in dit gesprek ook verteld wat de haartransplantatie kosten zullen zijn. Het consult gesprek zelf is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek heeft u ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Voor het consult gesprek nodigen we u graag uit op onze locatie Rotterdam. Dit is ook de locatie waar alle behandelingen plaatsvinden. De duur van het consult gesprek is ongeveer een uur.

Geef in het formulier op deze pagina uw datum en tijd voorkeuren op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Lees verder
Zantman Kliniek Bentincklaan 21 A 3039 KG Rotterdam (Nederland)
Dr. Aicha Zerrouki Haartransplantatie arts Bekijk profiel
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Zantman Kliniek

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service

Beoordelingen van Zantman Kliniek

10
15 augustus 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Gaat sneller dan je denkt, vriendelijk en professioneel.

10
13 augustus 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Veel persoonlijke aandacht en professionele behandeling. Het is een lange dag, maar toch voorbij gevlogen.

90
13 augustus 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Zeer professioneel, vriendelijk geholpen. Laagdrempelig met goede service. Behandeling verliep vlot. Aangenaam consult. Kortom fijne ervaring!