Zantman Kliniek

Bentincklaan 21 A, 3039 KG Rotterdam (Nederland)
(9,0)

Algemene score Zantman Kliniek

9,0
214 reviews
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Het consultgesprek
  • Deskundigheid team
  • De behandeling
  • Persoonlijke service

Over Zantman Kliniek

Medisch specialist in haartransplantatie

Resultaat door ervaring. Kwaliteit door zorgvuldigheid. Zantman Kliniek is sinds 1976 de kliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht. Zantman Kliniek is volledig gespecialiseerd in haartransplantatie. Met een haartransplantatie bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

Groeigarantie

Zantman Kliniek werkt uitsluitend met bewezen haartransplantatie technieken. Op verplaatste grafts garanderen wij een 100% levenslange groeigarantie. Dat betekend dat de nieuwe haarzakjes een leven lang haren blijven produceren.

Tevredenheidsgarantie

Als focuskliniek voor haartransplantatie biedt Zantman Kliniek een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen. Mocht de behandeling niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u van deze service gebruik maken.

Graft garantie

Bij Zantman Kliniek betaalt u alleen voor de grafts die daadwerkelijk geplaatst zijn. U ontvangt een offerte voor een aantal grafts, maar mocht dit aantal tijdens de behandeling niet gerealiseerd kunnen worden, dan wordt dit verrekend in de prijs. U betaalt alleen voor resultaat.

Foto offerte haartransplantatie kosten in 24 uur

Wanneer u voorafgaand aan het consult gesprek graag een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kunt u die per mail opvragen. Stuurt u daarvoor een mail naar [email protected]met daarbij foto’s van het te behandelen gebied en foto’s van het donorgebied, uw mobiel telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een behandelplan van het medisch team en een prijsindicatie. U kunt daarna, indien u een behandeling overweegt, een gratis en vrijblijvend consult met een specialist plannen voor het opstellen van een definitief behandelplan en u ontvangt tijdens dit gesprek ook uitgebreide voorlichting over de dag van behandeling.

Gratis en vrijblijvend consult gesprek

Tijdens het consult gesprek wordt u voorgelicht over de verschillende behandeltechnieken en worden uw persoonlijke wensen besproken. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Uiteraard wordt u in dit gesprek ook verteld wat de haartransplantatie kosten zullen zijn. Het consult gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek heeft u ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Voor het consult gesprek nodigen we u graag uit op onze locatie Rotterdam. Dit is ook de locatie waar de behandeling zal plaatsvinden. De duur van het consult gesprek is ongeveer een uur.

Video/telefonisch consult

Indien u niet in de gelegenheid bent om naar Rotterdam te komen, dan is het mogelijk om deze consult afspraak telefonisch of als video consult te plannen. Daarvoor kunt u via onderstaande agenda een reguliere consult plannen en in de notities toevoegen dat u een telefonisch/video consult wilt plannen. De afspraak zal dan daarop worden aangepast.

Geef in het formulier op deze pagina uw datum en tijd voorkeuren op voor een gratis en vrijblijvend (video)consult.

Lees verder
Zantman Kliniek Bentincklaan 21 A 3039 KG Rotterdam (Nederland)
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Zantman Kliniek

94
27 maart 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Remi

Duidelijk en helder vanaf begin tot eind. Prettige ervaringen met personeel. Voelt vertrouwd.

10
19 maart 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Casper

Dit is de 3e keer dat ik hier was over een periode van 20 jaar. Het voelt telkens zeer goed en betrouwbaar. Het personeel is zeer relaxed. Bij het…

10
18 maart 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Filip

Fantastische ontvangst met uitgebreide uitleg en top behandeling.