Zantman Kliniek

Bentincklaan 21 A, 3039 KG Rotterdam (Nederland)
89
Geweldig 171 reviews

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Prijslijst van Zantman Kliniek

Behandeling
Haartransplantatie - Aanbieding: profiteer nu van herfstkorting op een FUE of FUT behandeling, geldig tot 21 december '19
Zantman Kliniek is al meer dan 40 jaar specialist in haartransplantaties. U bent zeker van deskundig advies vooraf, kwaliteit in behandeling en een 100% tevredenheidsgarantie over het resultaat. Plan gratis en vrijblijvend een consult gesprek met één van onze specialisten.
Indicatie:
€ 3.899
v.a. € 2.599

Over Zantman Kliniek

Medisch specialist in haartransplantatie

Resultaat door ervaring. Kwaliteit door zorgvuldigheid. Zantman Kliniek is sinds 1976 de kliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht. Zantman Kliniek is volledig gespecialiseerd in haartransplantatie. Met een haartransplantatie bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

Groeigarantie

Zantman Kliniek werkt uitsluitend met bewezen haartransplantatie technieken. Op verplaatste grafts garanderen wij een 100% levenslange groeigarantie. Dat betekend dat de nieuwe haarzakjes een leven lang haren blijven produceren.

Tevredenheidsgarantie

Als focuskliniek voor haartransplantatie biedt Zantman Kliniek een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen. Mocht de behandeling niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u van deze service gebruik maken.

Graft garantie

Bij Zantman Kliniek betaalt u alleen voor de grafts die daadwerkelijk geplaatst zijn. U ontvangt een offerte voor een aantal grafts, maar mocht dit aantal tijdens de behandeling niet gerealiseerd kunnen worden, dan wordt dit verrekend in de prijs. U betaalt alleen voor resultaat.

Haartransplantatie - Aanbieding 

boek nu een behandeling voor een seizoenskorting op uw FUE of FUT behandeling (geldig tot 21 december 2019)

Met een behandeling in de herfst bij Zantman Kliniek, kunt u profiteren van een aantrekkelijke seizoenskorting. U ontvangt wanneer u een haartransplantatie reserveert in de herfst een aantrekkelijke seizoenskorting van minimaal € 1.100 tot maximaal € 2.000 per behandeling. Plan nu uw consult om gebruik te maken van deze seizoensaanbieding. 

Foto offerte haartransplantatie kosten in 24 uur

Wanneer u voorafgaand aan het consult gesprek graag een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kunt u die per mail opvragen. Stuurt u daarvoor een mail naar [email protected] met daarbij foto’s van het te behandelen gebied en foto’s van het donorgebied, uw mobiel telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een behandelplan van het medisch team en een prijsindicatie. U kunt daarna, indien u een behandeling overweegt, een gratis en vrijblijvend consult met een specialist plannen voor het opstellen van een definitief behandelplan en u ontvangt tijdens dit gesprek ook uitgebreide voorlichting over de dag van behandeling.

Gratis en vrijblijvend consult gesprek

Tijdens het consult gesprek wordt u voorgelicht over de verschillende behandeltechnieken en worden uw persoonlijke wensen besproken. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Uiteraard wordt u in dit gesprek ook verteld wat de haartransplantatie kosten zullen zijn. Het consult gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek heeft u ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Voor het consult gesprek nodigen we u graag uit op onze locatie Rotterdam. Dit is ook de locatie waar de behandeling zal plaatsvinden. De duur van het consult gesprek is ongeveer een uur.

Geef in het formulier op deze pagina uw datum en tijd voorkeuren op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Lees verder
Zantman Kliniek Bentincklaan 21 A 3039 KG Rotterdam (Nederland)
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Zantman Kliniek

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service

Beoordelingen van Zantman Kliniek

10
06 december 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Philippe

Very friendly people and very competent doctor and assistants. I am very happy with this treatment and will recommend this clinic to my friend.

96
03 december 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Egbert

Vriendelijk personeel en alles werd heel duidelijk uitgelegd. De verdovingen waren beste pijnlijk voor de rest nauwelijks wat gemerkt. Heb ook nog…

10
28 november 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Zantman Kliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Willem

Ik ben heel tevreden over mij FUE behandeling bij Zantman Kliniek.