Van Canneyt Clinic

Welkom op de pagina van Van Canneyt Clinic op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Maaltebruggestraat 288 in Sas van Gent. Het is één van de 2 klinieken in Sas van Gent. De berekende score van alle klinieken in Sas van Gent is een 6,5. Je kunt bij Van Canneyt Clinic terecht voor deze behandeling(en): Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Couperose, Facelift, Liposuctie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie en Schaamlipcorrectie

Eén van de specialisten bij Van Canneyt Clinic is Serge van Canneyt. Bij deze arts kun je terecht voor deze behandeling(en): Dijbeenlift, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Schaamlipcorrectie en Wenkbrauwlift.

Op dit moment heeft Van Canneyt Clinic nog geen reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Heb je een ervaring met Van Canneyt Clinic? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Van Canneyt Clinic Maaltebruggestraat 288 9000 Sas van Gent (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Van Canneyt Clinic

Van Canneyt Clinic Maaltebruggestraat 288 9000 Sas van Gent (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Van Canneyt Clinic

Helaas, Van Canneyt Clinic heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Van Canneyt Clinic?

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder