Prins Hendrik Clinic

Welkom op de pagina van Prins Hendrik Clinic op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Prins Hendriklaan 30 in Amsterdam. Het is één van de klinieken in Amsterdam en heeft een berekende score van 7,4. De berekende score van alle klinieken in Amsterdam is een 8,7. Je kunt bij Prins Hendrik Clinic terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Afvallen, Botox, Couperose, Fillers, Lipofilling, Liquid Facelift en Littekencorrectie

Bij Prins Hendrik Clinic zijn 2 specialisten werkzaam. Dit zijn: Frank Buccafurno en Chris Verhorst. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Afvallen, Botox, Couperose, Fillers, Lipofilling, Liquid Facelift en Littekencorrectie Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Prins Hendrik Clinic heeft 42 reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. De berekende score van deze ervaringen is een 7,4. De laatste beoordeling was een 8,7 en werd gegeven door Anonieme gebruiker op 22 november 2019 voor de behandeling: Botox. Heb je ook een ervaring met Prins Hendrik Clinic? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een review op deze website. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Prins Hendrik Clinic Prins Hendriklaan 30 1075 BD Amsterdam (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Prins Hendrik Clinic

Prins Hendrik Clinic Prins Hendriklaan 30 1075 BD Amsterdam (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Prins Hendrik Clinic

  • 7,1Telefonische bereikbaarheid
  • 7,5Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,4Deskundigheid medische staf
  • 7,5De behandeling
  • 7,4Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
87
22 november 2019 Botox
“ Precies genoeg botox op n natuurlijke manier ” Anonieme gebruiker

Al jaren kom ik hier ik rij er graag 45 min voor vanaf huis, ze maken je natuurlijk mooi, waardoor je niet als Barbie de deur uit gaat.

99
08 september 2019 Liquid Facelift
“ Was great! ” Daniela

It was great all experience. I had Botox and liquid facelift. Great result so far. I hope it will stay for 9 months. Just done it.

10
10 augustus 2019 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

De review is voor een vriendin van mij welke gisteren voor de 1e x mee was.ze is zo blij met de service en de aardige behandelaar.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder