Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar

Welkom op de pagina van Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Comeniusstraat 3 in Alkmaar. Het is één van de klinieken in Alkmaar en heeft een berekende score van 7,1. De berekende score van alle klinieken in Alkmaar is een 7,7. Je kunt bij Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Couperose, Facelift, Fillers, Laserontharen, Littekencorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Schaamlipcorrectie, Spataderen en Wenkbrauwlift

Bij Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar zijn 2 specialisten werkzaam. Dit zijn: Rens Huisinga en Frederik van Oosterom. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Couperose, Facelift, Fillers, Laserontharen, Littekencorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Schaamlipcorrectie, Spataderen en Wenkbrauwlift Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Karel op 18 november 2016. Karel heeft de behandeling van Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar beoordeeld met een 10. Heb je ook een ervaring met Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder

Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar Comeniusstraat 3 1817 MS Alkmaar (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar

Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar Comeniusstraat 3 1817 MS Alkmaar (Nederland)
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,2Klantvriendelijkheid
  • 7,2Het consultgesprek
  • 7,2Deskundigheid medische staf
  • 7,2De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
10
18 november 2016 Spataderen
“ Beoordeling Centrum Oosterwal, locatie Alkmaar (Behandeling: Spataderen) ” Karel

Open en duidelijke informatie over de behandelwijze. Behandeling op een relaxte manier. Nazorg is top.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder