Ervaring bij YourFACE Clinics Amsterdam

Beoordeling Ooglidcorrectie

10

“Geweldig resultaat, super begeleiding, duidelijke uitleg”

Maarten geeft een professioneel en eerlijk advies. Vantevoren wordt er duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en is er nog bedenktijd.
De kundigheid en vakmanschap van Maarten m.b.t. de ooglidcorrectie is onnavolgbaar. Zijn zeer ruime ervaring blijkt uit alles. Hij nam alle tijd en werkt hygiënisch, precies en nauwkeurig. Tijdens de ingreep vertelt hij stap voor stap wat er gebeurt. Zelfs mijn zus, die ergens anders een bovenooglidcorrectie had laten doen, gaf aan dat wanneer het eventueel weer nodig mocht zijn, zij bij Maarten dit zou laten doen. Ik heb na de ingreep geen blauwe, gele, groene en bruine plekken in mijn gezicht gekregen. Met meegeleverde crème (bij de prijs inbegrepen), is het litteken heel mooi genezen. Ik ben heel erg blij met het resultaat en raadt iedereen die een bovenooglidcorrectie wil laten doen, Maarten aan!

E
Ester

Kliniek: YourFACE Clinics Amsterdam

Specialist: Maarten Façee Schaeffer (Cosmetisch arts KNMG )

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Ester beveelt deze kliniek aan

03 april 2024

Vergelijkbare beoordelingen van YourFACE Clinics Amsterdam

10
08 augustus 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend! ” Leo

Deze cosmetisch arts, in het bezit van een officieel cosmetisch artsen diploma, heeft een rustige en vriendelijke uitstraling.

10
05 januari 2020 Ooglidcorrectie
“ Super ” Anonieme gebruiker

Veel last van druk op de ogen door mijn oogleden waardoor ik altijd mijn wenkbrauwen optrok, hierdoor veel last van hoofdpijn bleef dagen aanhouden…

10
17 april 2023 Ooglidcorrectie
“ Deskundig en klantgericht ” Kitty

Ik heb bij YourFace een ooglidcorrectie laten doen en kan alleen maar zeggen: geen moment spijt van gehad! Uitgebreid eerste consult, ook voor de…