Ervaring bij WIT Amsterdam

Beoordeling Tanden bleken

10

“WIT Amsterdam c.q. Nederlandse Zorg Beheer B.V. heeft mijn tandvlees chemisch verbrand en verminkt ”

WIT Amsterdam heeft mijn tandvlees op 29 juni 2021 chemisch verbrand en (blijvend) verminkt tijdens hun tanden bleekbehandeling, dit was direct zichtbaar en binnen een week was mijn tandvlees verdwenen!

WIT Amsterdam staat ook bekend onder de volgende (KvK) namen; Prestos Wit BV, Nederlandse Zorg Beheer B.V., Prestos Dental BV’, Prestos BV, Tandartspraktijk Prestos WIT, Tandartspraktijk WIT en Sinamed B.V.

Duizelingwekkend en hoogstwaarschijnlijk opzettelijk veel namen, zodat je door de bomen het bos niet meer ziet in gerechtelijke (letsel) procedures en er online weinig tot niks vindbaar is.

Niet alleen hebben ze mij verminkt, maar ook nog eens zeer onbeschoft behandeld.
Er is agressief tegen mij geschreeuwd, voorgelogen, bedreigd en uiteindelijk ben ik hysterisch het pand uitgezet toen ik weigerde te betalen.
(Mijn tanden waren ook niks witter, er klopt dus niets van hun valse beloftes!).

Tot op heden ontwijk WIT Amsterdam álle verantwoordelijkheid, negeert mij en voldoet nóg steeds niet aan de verplichte Wkkgz (geen klachtenregeling of aansluiting bij een erkend geschilleninstantie). Hierdoor heeft WIT een boete opgelegd gekregen door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) o.v.v. hun KvK naam 'Nederlandse Zorg Beheer B.V.'. Dit is online vindbaar.

De heer Belhawi is de beheerder van tandartspraktijk WIT en de Nederlandse Zorg Beheer B.V.', maar negeert mijn klacht tot op heden.
Na een paar moeizame contactmomenten via linkedin en e-mail, zijn de valse beloftes om de klacht op de lossen niet nagekomen, het contact is compleet stilgevallen en heeft de vorige directeur van WIT Amsterdam zelfs zijn linkedin account verwijdert! Alles om mijn klacht te ontwijken.

Het is ridicuul dat ik dit allemaal bovenop de verminking, pijn, ellende, frustratie, onmacht, onnodige stress erbij krijg.
Zeer onbehoorlijk, onmenselijk en crimineel!

Tevens ben ik inmiddels een Tuchtcollege zaak gestart tegen de tandarts, deze was op de dag zelf afwezig en dit mag niet.
De Tuchtcollege kan helaas alleen klachten over BIG geregistreerde in behandeling nemen, meneer Belhawi komt hiermee weg. Het zegt veel dat een directeur/ beheerder van een tandartspraktijk liever de tandarts laat boeten, als eindverantwoordelijke dient hij dit op te lossen en zijn beloftes na te komen als een echte professional (die hij online beweert te zijn).
Schrijnend en onaanvaardbaar gedrag!


Update 26 juli 2023;
Na 2 lange jaren van mailen, bellen, last onder dwangsom opgelegd gekregen door IGJ en verplicht aangemeld bij De Geschillencommissie (zoals de Wkkgz verplicht), wordt mijn klacht voor alsnog niet behandeld omdat WIT Amsterdam zijn rekeningen niet betaald heeft (ook de opgelegde IGJ last onder dwangsom á 10.000 EUR niet) én gevlucht is van de locatie in Amsterdam aan de Rokin 120 A.
Ze zijn voor iedereen onbereikbaar. De financiële en juridische afdeling van De Geschillencommissie heeft herhaaldelijk contact proberen te leggen, maar tevergeefs.
Hierdoor trek ik als gedupeerde aan het kortste eind en moet ik verminkt door het leven zonder enige (letsel) schadevergoeding.

Zodra het faillissement bekend is gemaakt op het Insolventieregister van de Rechtspraak, zal ik alsnog een vordering indienen bij de curator als schuldeiser.
Dit adviseer ik alle gedupeerden te doen.
Het zijn en stel criminelen die tot het uiterste gaan om terechte straf te ontlopen!

Het Wkkgz is al sinds 1 janauri 2016 verplicht, maar al die tijd heeft WIT niet voldaan aan deze wet en zijn gedupeerden niet gehoord en klachten niet opgelost.

A
Anonieme gebruiker

2 review updates

“Update toegevoegd op 04 november 2021”

WIT ontwijk/ vlucht álle verantwoordelijkheid, negeert mij al ruim 4 maanden heeft opzettelijk géén interne klachtenprocedure én is ook nog eens niet aangesloten bij een erkend geschilleninstantie! Iedere zorgaanbieder moet volgens de wet (sinds 2017) aangesloten zijn bij een erkend geschilleninstantie, WIT is dat niet en dus in strijd met de wet-en regelgeving. Dit alles is met voorbedachte rade, want alleen op deze manier wordt de klacht bij de geschillencommissie zorg, KNMT en SGIM niet in behandeling genomen (want ze zijn zogenaamd geen lid). Zo blijft de tuchtcollege en een rechtszaak over.

Ik ga nu noodgedwongen via deze weg mijn recht proberen te halen en mijn geld die ik door hun schuld heb moeten uitgeven voor behandeling/zorg van mijn verminkt tandvlees!


De heer Belhawi (eigenaar praktijk) weet heel goed hoe het hoort als 'President van de Nederlandse Zorg Beheer B.V.' en wat de actuele wet- en regelgeving is in de zorg als zelfbenoemde "zorginnovator'.

Het is walgelijk dat meneer denk op deze manier de dans te kunnen ontspringen.


Het is ridicuul dat ik dit allemaal bovenop de verminking, pijn, ellende, frustratie, onmacht, onnodige stress erbij krijg.
Zeer onbehoorlijk en onmenselijk!


Als het aan mij lag, zouden ze per direct moeten sluiten met passende straf!

“Update toegevoegd op 23 maart 2023”

WIT Amsterdam (c.q. Prestos Wit BV en Nederlandse Zorg Beheer B.V.) heeft mijn tandvlees chemisch verbrand en verminkt tijdens een tandenbleekbehandeling, dit was direct zichtbaar en binnen een week was mijn tandvlees verdwenen!

Niet alleen hebben ze mij verminkt, maar ook nog eens zeer onbeschoft behandeld.
Er is agressief tegen mij geschreeuwd, voorgelogen, bedreigd en uiteindelijk ben ik hysterisch het pand uitgezet toen ik weigerde te betalen.
(Mijn tanden waren ook niks witter, er klopt dus niets van hun valse beloftes).

WIT Amsterdam ontwijk álle verantwoordelijkheid, negeert mij al sinds juni 2021 en voldoen nóg steeds niet aan de verplichte Wkkgz (geen klachtenregeling of aansluiting bij een erkend geschilleninstantie, ze pretenderen dit wel te zijn met het KNMT logo op hun website, dit is volgens KNMT onjuist!). Hierdoor heeft WIT een boete (last onder dwangsom in juli 2022) opgelegd gekregen door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) o.v.v. hun KvK naam 'Nederlandse Zorg Beheer B.V.'.
Daarom hebben ze nu (gedwongen door IGJ) dan eindelijk een klachtenformulier, maar reageren nóg steeds niet op mijn klacht! Ook heeft hun zogenaamde klachtenfunctionaris een gmail account mailadres, dit komt niet professioneel of betrouwbaar over, iedereen kan dit account beheren.

De heer Belhawi (beheerder praktijk WIT/ Nederlandse Zorg Beheer B.V.') negeert mijn klacht tot op heden.

Na een paar moeizame contactmomenten via linkedin en e-mail, zijn de valse beloftes om de klacht op de lossen niet nagekomen, het contact is compleet stilgevallen en heeft de vorige directeur van WIT Amsterdam zelfs zijn linkedin account verwijdert! Alles om mij en mijn klacht te ontwijken, i.p.v. oplossen.

Het is ridicuul dat ik dit allemaal bovenop de verminking, pijn, ellende, frustratie, onmacht, onnodige stress erbij krijg.
Zeer onbehoorlijk en onmenselijk!

Als het aan mij lag, zouden ze per direct moeten sluiten met passende straf! Boete (last onder dwangsom) is duidelijk onvoldoende.

Tevens ben ik inmiddels een Tuchtcollege zaak gestart tegen de tandarts, deze was op de dag zelf afwezig en dit mag niet.
De Tuchtcollege kan helaas alleen klachten over BIG geregistreerden in behandeling nemen, meneer Belhawi komt hiermee weg. Het zeg veel dat een directeur/ beheerder van een praktijk liever de tandarts laat boeten, als eindverantwoordelijke dient hij dit op te lossen en zijn beloftes na te komen als een echte professional (die hij online beweert te zijn).
Schrijnend en onaanvaardbaar gedrag!

Kliniek: WIT Amsterdam

Behandeling: Tanden bleken

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 1,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 1,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

03 augustus 2021

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder