Ervaring bij Velthuis kliniek

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting)”

Na lang informatie zoeken en foto's kijken was ik bij deze kliniek en chirurg uitgekomen. Ik kon heel snel een afspraak maken en het gesprek was meer dan plezierig. Mijn vader en beste vriendin had ik meegenomen, dat is natuurlijk best onwennig als je dan je ineens in ontbloot bovenlijf moet gaan staan. Maar zowel de consulente (bibi boreel) als de chirurg (julien van rappard) maakte er een hele aangename en ongedwongen sfeer van.
Het passen ging precies zoals zij hadden voorspeld (namelijk dat ik meteen al gelukkig zou zijn, maar we beter konden door passen) en zo zijn we op een maat uitgekomen die achteraf iets groter valt qua bh-maat dan ik had verwacht, maar helemaal perfect past bij mijn figuur (de maat is D, maar ziet eruit als C wat ook mijn eerste idee was). Op mijn werk is het niemand opgevallen en ook in bikini vonden mijn beste vriendinnen het amper opvallen (ik ging van AA naar D).
De behandeling is perfect gegaan en hoewel in een erg lage bloeddruk had (van nature aanleg voor) kon ik optijd naar huis en hier heb ik pas na 3 dagen de eerste pijntjes ervaren, maar niets wat ik niet verwacht had. De voorlichting en alle informatie die verstrekt wordt is meer dan voldoende.
Na 6 weken ben ik op een extra controle geweest omdat ik wat onzekerheden had over plotselinge veranderingen in de bewegelijkheid (namelijk opeens meer) en ik kon direct diezelfde dag nog terecht. Wederom met geduld mijn verhaal aangehoord en gerust gesteld dat dit normaal was.
Na 3 maanden mijn eindcontrole gehad en ik kan niet anders zeggen dan wauw. Het is mooier geworden dan ik ooit had gedacht en iedere cent waard geweest. Ik heb werkelijk niets dan complimenten voor het hele behandelproces

S
S

Kliniek: Velthuis kliniek

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
S beveelt deze kliniek aan

22 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Velthuis kliniek

89
10 december 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend resultaat ” Rian

Ik vind dat je hier vanaf het eerste consult tot aan de laatste controle uitstekend wordt geholpen. De mensen zijn heel vriendelijk en geven je goed…

10
09 december 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” ” A

Erg tevreden over Velthuis Kliniek, behandeld door drs Mesters. Blij met het resultaat, alles goed verlopen

80
02 oktober 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Ilse

Goede voorbereiding, duidelijke uitleg. Korte wachttijd en goede nazorg