Ervaring bij Tandartsreis Turkije

Beoordeling Gebitsrenovatie

10

“All on 4 + All on 6”

Vandaag mijn 2e en tevens laatste bezoek aan de kliniek van tandarts Dr. Halil Dayıoğlu met een brede grijns en een stralend gebit afgesloten. Wat een geweldig werk hebben ze daar verricht. Chapeau!



Voor mij begon het allemaal ruim een jaar geleden met het zoeken naar een betaalbare oplossing voor de zo noodzakelijk renovatie van wat ooit een gebit was. Via vele websites en ook nog een bezoek aan Hongarije kwam ik tot de conclusie bij de kliniek van Dr. Halil Dayıoğlu aan het juiste adres te zijn. Een persoonlijke ontmoeting met hem en zijn medewerkster in Breukelen gaf het voor mij noodzakelijke positieve gevoel, want het is en blijft toch een dingetje om ver weg in een vreemde taal zo'n ingrijpende behandeling te moeten en willen ondergaan.



Na het laten maken van de benodigde foto's in Nederland ontving ik een duidelijke en overzichtelijke offerte zonder verrassingen en verborgen of onduidelijke beschrijvingen.



Vol goede moed en met vertrouwen ging ik naar Istanboel. Het hotelletje aan de Bosporus en de geur van alle gerechten van de vele restaurantjes brengen je gelijk in een positieve flow.



Na een hartelijk ontvangst door het gehele team onderging ik de eerste behandeling en hoewel het trekken van tanden en kiezen mijns inziens nooit iemands hobby zal worden, verliep alles naar mijn gevoel en inzicht zeer professioneel. En met professioneel bedoel ik het gehele plaatje: een schone en hygiënische praktijk, een goed verzorgde en professioneel werkende kaakchirurg bijgestaan door een geolied team.



Na het verwijderen van mijn 8 resterende tanden en kiezen en het plaatsen van de benodigde 10 implantaten voor de mij geadviseerde All on 4 in de bovenkaak en de All on 6 in de onderkaak kreeg ik 5 dagen de tijd om bij te komen en van de stad te genieten. Gelukkig komen de vele verschillende Turkse soepjes nu goed van pas. Ik ben zelfs naar een restaurant geweest en heb met een brede tandeloze smile gevraagd om een 5-gangen surprise menu, welke door mij te consumeren zou zijn. Het voordeel daar is dat ik niet de enige was met een tijdelijk gebrek aan tanden en dat mijn vraag niet alleen met een lach werd ontvangen, maar ik ook uitgebreid werd gefêteerd op een gemakkelijk te verorberen 5-gangen diner. Gezien de vele extracties moest ik helaas de wijn nog even aan mij voorbij laten gaan.



Na de wondverzorging en het veelvuldig happen voor het maken van afdrukken, keerde ik voorzien van een noodgebit huiswaarts.



Het geheel moet vervolgens enkele maanden genezen en daar is helaas weinig aan te doen. Het soep en sabbel dieet zet zich dus nog even voort. Wie mooi wilt zijn, zal blijkbaar dus veel soep moeten eten.



En dan eindelijk mijn 2e bezoek. Het echte werk. De voltooiing van een lang gekoesterde wens: Tanden en lachen met een open mond! Dat ging allemaal zeer voorspoedig in vele kleine dagelijkse stapjes van happen, passen, bewerken, passen, happen en weer bewerken. Met engelen geduld in mijn geval en de altijd enthousiaste Dr. Işil Miray Kiliç kwam de wording van mijn nieuwe gebit tot stand. Daar ik in Nederland mij al uitgebreid had laten informeren over de kleur, de grootte, de vorm en de plaatsing van de tanden in het geheel, kwam ik voorbereid en wist ik wat ik wilde. Dat scheelt in tijd.



Het resultaat is ontroerend mooi en op een, in mijn geval, natuurlijke manier. Super tevreden kon ik gelijk gaan genieten van nu nog kleine voorzichtige hapjes, het proeven van smaken en het voelen van texturen. Eten is weer een feestje en waar ik eerder achteloos in een lege mond eten propte, is het nu weer verfijnd genieten.



Mijn dank is groot en dat geldt voor het gehele team van Dr. Halil en dan met name de kaakchirurg Dr. Umutcan Demiral, wie je gelukkig ook weer niet te vaak moet zien. Tanya Hoek, die altijd en soms letterlijk je hand vasthoudt, je van de nodige informatie voorziet en je met raad en daad bijstaat op het gebied van bijna alles. Verder zeer speciale dank aan Dr. Işil Miray Kiliç (met haar heb je het meest te maken), die de uiteindelijke plaatsing en afwerking met oneindig veel geduld en precisie uitvoert.



Ook dank aan de vele assistenten, zoals Özge Öztürk-Şimşek en Fatma Kaya.



Dank. Dank. Dank.







R
Ruud

Kliniek: Tandartsreis Turkije

Specialist: Halil Dayioglu (Tandarts)

Behandeling: Gebitsrenovatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Ruud beveelt deze kliniek aan

06 september 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Tandartsreis Turkije

10
18 maart 2024 Gebitsrenovatie
“ Blij met mijn mooie glimlach! ” Yuen Yee

Ik vond het fantastisch hier. Goede service, vriendelijk personeel en goede begeleiding van Tanya.

10
21 november 2023 Gebitsrenovatie
“ Ik kan weer voluit lachen! ” Sandra

Na uiteindelijk de beslissing te hebben genomen om mijn tanden te

10
26 maart 2024 Gebitsrenovatie
“ Ik kan weer glimlachen! ” Stijn

uitmutende service kwaliteit is zeer hoog net zoals in belgie moderne apperatuur vakmensen die je begeleiden en uitleggen wat er gaat gebeuren en hoe…