Halil Dayioglu

Tandarts , werkzaam bij 1 kliniek

88
Geweldig 185 reviews

Over Halil Dayioglu

Dr. Halil Dayıoğlu is cum laude afgestudeerd aan de faculteit Tandheelkunde van de Marmara Universiteit in Istanbul. In 1999 opende hij zijn kliniek, die een van de meest bekende klinieken in Turkije werd.

Dr. Halil Dayıoğlu is gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel esthetische als noodzakelijke gebitsrenovaties en behandelt al meer dan 10 jaar wekelijks patiënten uit Nederland en België.

Dr. Halil Dayıoğlu voert uw behandelingen uit, met uitzondering van wortelkanaalbehandelingen en het plaatsen van implantaten: deze behandelingen worden uitgevoerd door de endodontist (wortelkanaalbehandelingen) en de professor in de kaakchirurgie (plaatsen van implantaten) van de kliniek.

Dr. Halil Dayıoğlu spreekt vloeiend Engels, Frans en Turks en is beschikbaar voor een persoonlijke kennismaking in Nederland voorafgaand aan uw behandeling.

Lees verder

Beoordelingen van Halil Dayioglu

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
20 september 2019 Gebitsrenovatie
“ Beoordeling Tandartsreis Turkije (Behandeling: Gebitsrenovatie) ” Benny

Bij de behandeling geen enkele pijn ervaren. Fantastisch team. 1 jaar geleden waren wij hier voor mijn vrouw. Bilgi is the best!

10
12 september 2019 Gebitsrenovatie
“ Beoordeling Tandartsreis Turkije (Behandeling: Gebitsrenovatie) ” Chantal

Heel professioneel, prettig en kundig personeel.

10
12 september 2019 Gebitsrenovatie
“ Beoordeling Tandartsreis Turkije (Behandeling: Gebitsrenovatie) ” Noud

Perfecte service. Duidelijk het belang van de patiënt voorop. Wat een verschil met Nederland. Ze nemen alle tijd, leggen alles uit en zijn niet flauw…