Ervaring bij Polikliniek de Blaak Rotterdam

Beoordeling Ooglidcorrectie

80

“Uitstekend”

Na een eerdere (goede) ervaring bij deze kliniek een afspraak gemaakt voor een intake gesprek voor een ooglidcorrectie. Dr De Vries nam uitgebreid de tijd om mijn kritische vragen te beantwoorden en stelde mij gerust dat het een relatief kleine ingreep was met goede resultaten. Nog even over nagedacht en toen meteen een afspraak gemaakt voor de ingreep. Dat kon al snel; 2 weken na de intake. Ik was wel wat nerveus voor de behandeling, maar Dr de Vries en zijn uitgebreide team van de OK waren rustig, geduldig en vriendelijk en sleepten mij er doorheen. Van de behandeling heb ik nagenoeg niks gevoeld, alleen het hechten van mijn linkeroog was vrij pijnlijk, maar na even doorzetten ook weer snel achter de rug. De eerste week nog rustig aangedaan en alle tips opgevolgd (hoger slapen, niet te veel bukken, goed koelen, enz.) en vanuit huis gewerkt. Afgezien van zwellingen en verkleuringen nauwelijks last van gehad. Wel hele prikkende en tranende ogen gehad, maar dit was weg na het verwijderen van de hechtigingen. Na deze week weer gewoon alle dingen kunnen doen. Voor de buitenwereld was niet te zien dat er iets was gebeurt. Zelf zag ik het natuurlijk wel, maar het was zo mooi gedaan dat je van de ingreep vrijwel niets meer ziet. Dat is natuurlijk het vakwerk waar je op hoopt. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en kan iedereen aanbevelen om een afspraak te maken.

J
Jolanda

Kliniek: Polikliniek de Blaak Rotterdam

Specialist: Meindert Jan De Vries (Oogarts)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 6,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Jolanda beveelt deze kliniek aan

27 januari 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Polikliniek de Blaak Rotterdam

84
04 december 2023 Ooglidcorrectie
“ Zeer tevreden ” Ruud

Tijd genomen voor het verwijderen van de wallen die meer tijd in beslag namen dan normaal. Hechtingen zeer netjes uitgevoerd. Geen pijn na operatie.…

95
02 maart 2024 Ooglidcorrectie
“ Onderooglid correctie ” Anonieme gebruiker

Kundig, professioneel, toegankelijk en betrekt collega’s om beste besluit te nemen voor de patiënt. Gaat alleen voor het beste.

10
04 maart 2024 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Margo

Heel Vriendelijk en professioneel Kundige arts heel fijn geholpen. Voelde me meteen op mijn gemak