thumbnail main image thumbnail main image
Ingerid Movig

Ingerid Movig

Arts

7,4
2 reviews
Ontvang vrijblijvende prijsinformatie

Over Ingerid Movig

Maak kennis met Drs. Ingerid Movig, een ervaren en gepassioneerde arts uit Zuid-Limburg. Opgegroeid in een echte doktersfamilie, met haar opa, de welbekende Dr. Mol, als inspiratiebron heeft ze de liefde voor de geneeskunde met de paplepel ingegoten gekregen.

Drs. Movig brengt meer dan 30 jaar ervaring als arts met zich mee. Ze heeft een brede achtergrond in verschillende sectoren van de gezondheidszorg, waaronder een lange periode als huisarts. Deze ervaring komt haar nu uitstekend van pas in haar werk als esthetisch arts. Ze heeft talloze trainingen en cursussen met succes afgerond op het gebied van fillers, botox, peelings en algemene esthetiek.

Bij ons staat continue ontwikkeling centraal. Daarom volgt Drs. Movig regelmatig bijscholingen en praktijkcursussen, gegeven door topprofessionals in de industrie. Wij geloven dat het delen van kennis en ervaring tussen collega's van verschillende klinieken leidt tot de beste zorg voor onze patiënten. Door altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en technieken, garanderen wij dat onze patiënten de hoogste kwaliteit van zorg ontvangen.

Kom langs en ervaar de expertise en zorg van Drs. Ingerid Movig. Uw schoonheid is bij ons in goede handen!

Behandelingen door Ingerid Movig

Behandel aanbod:

Je kunt nu ook specifiek per behandelgebied foto’s en reviews bekijken. Dit is nieuw, daarom zie je misschien nog niet zoveel aanbod bij de specifieke behandelgebieden van jouw behandeling. Lees meer >

Botox

geen ervaringen

Fillers

7,7

Lipfillers

7,3

Draadlift

geen ervaringen geen voor- en nafoto's
7,4
2 reviews
Bereikbaarheid
7
Klantvriendelijkheid
7
Het consultgesprek
7
De behandeling
7
Deskundigheid team
7
Persoonlijke service
7
Toon meer

Werkzaam bij

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek