Annemarie van Rosmalen

Cosmetisch Arts KNMG , werkzaam bij 2 klinieken

89
Geweldig 238 reviews

Over Annemarie van Rosmalen

Ruim 16 jaar ervaring.


Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken besloot dokter Annemarie van Rosmalen in 2011 haar eigen cosmetische kliniek in Rotterdam op te zetten. Medio februari 2015 ook een kliniek in Nijmegen. Hier kan ze alle service leveren die noodzakelijk is bij cosmetische behandelingen. In haar eigen kliniek werkt cosmetisch arts van Rosmalen vanuit haar eigen visie op schoonheid. Zij heeft ruim 16 jaar ervaring met het dagelijks uitvoeren van diverse Botox-, injectables-, peeling- en laserbehandelingen. Dokter van Rosmalen is een BIG-geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Haar BIG registratienummer is 49056555901.


Dokter van Rosmalen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waarna zij eerst 2 jaar algemene chirurgie heeft gedaan in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Daarna heeft zij gedurende 3 jaar plastische chirurgie ervaring opgedaan in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Verder heeft zij 6 jaar in een zelfstandig behandelcentrum in Mill gewerkt bij de plastische chirurgie. Naast chirurgische behandelingen is zij daar ook steeds meer laser- en injectablebehandelingen gaan doen. Daarnaast heeft zij de kans gehad om bij de Bergman kliniek en Medisch Centrum Scheveningen als cosmetisch arts te werken. Die ervaring neemt cosmetisch-estetisch arts van Rosmalen mee naar haar klinieken in Rotterdam en Nijmegen. Mede door deze ervaring kan zij gericht advies geven over het uitstellen of voorkomen van chirurgische ingrepen.


Dokter van Rosmalen geeft u inzicht in de behandelmogelijkheden en voorziet u van belangrijke informatie over de verschillende behandelingen. Samen met u stelt zij een persoonlijk behandelplan op om u weer een frisse uitstraling te geven.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Annemarie van Rosmalen

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
91
04 maart 2020 Fillers
“ Super fijn ” Anonieme gebruiker

Ik was echt heel huiverig maar wilde ook weer een fris en uitgerust uiterlijk. Na mijn scheiding was er veel stress geweest en hierdoor was ik erg…

10
02 maart 2020 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik Vond Anne Marie en het personeel onzetend aardig en deskundig. De behandeling was prettig en pijnloos.

93
12 februari 2020 Botox
“ Goede service en deskundig advies. Snel en pijnloos. ” Anonieme gebruiker

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en er wordt meegedacht. Ik wil graag zo natuurlijk mogelijk voor de dag komen en dat lukt bij deze kliniek.