Annemarie van Rosmalen

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 2 klinieken

89
Geweldig Bekijk 163 reviews

Over Annemarie van Rosmalen

Ruim 16 jaar ervaring.

Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken besloot dokter Annemarie van Rosmalen in 2011 haar eigen cosmetische kliniek in Rotterdam op te zetten. Medio februari 2015 ook een kliniek in Nijmegen. Hier kan ze alle service leveren die noodzakelijk is bij cosmetische behandelingen. In haar eigen kliniek werkt cosmetisch arts van Rosmalen vanuit haar eigen visie op schoonheid. Zij heeft ruim 16 jaar ervaring met het dagelijks uitvoeren van diverse Botox-, injectables-, peeling- en laserbehandelingen. Dokter van Rosmalen is een BIG-geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Haar BIG registratienummer is 49056555901. Tevens is dokter Annemarie van Rosmalen werkzaam als esthetisch-cosmetisch arts in Kliniek Laurium in Linschoten (bij Utrecht) voor kleine chirurgische ingrepen.

Dokter van Rosmalen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waarna zij eerst 2 jaar algemene chirurgie heeft gedaan in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Daarna heeft zij gedurende 3 jaar plastische chirurgie ervaring opgedaan in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Verder heeft zij 6 jaar in een zelfstandig behandelcentrum in Mill gewerkt bij de plastische chirurgie. Naast chirurgische behandelingen is zij daar ook steeds meer laser- en injectablebehandelingen gaan doen. Daarnaast heeft zij de kans gehad om bij de Bergman kliniek en Medisch Centrum Scheveningen als cosmetisch arts te werken. Die ervaring neemt cosmetisch-estetisch arts van Rosmalen mee naar haar klinieken in Rotterdam en Nijmegen. Mede door deze ervaring kan zij gericht advies geven over het uitstellen of voorkomen van chirurgische ingrepen.

Dokter van Rosmalen geeft u inzicht in de behandelmogelijkheden en voorziet u van belangrijke informatie over de verschillende behandelingen. Samen met u stelt zij een persoonlijk behandelplan op om u weer een frisse uitstraling te geven.

Lees verder

Behandelingen door Annemarie van Rosmalen

Werkzaam bij klinieken

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam Bekijk kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen Nijmegen Bekijk kliniek

Beoordelingen van Annemarie van Rosmalen

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
13 maart 2019 Fillers
“ Uitstekend, heel erg tevreden. Om die reden ga ik nergens anders meer. ” Cassidy

Een super service, lief personeel. Goede uitleg en geen pijn gevoeld. Voor (een 4e herhaling) vatbaar!

76
09 maart 2019 Fillers
“ Vakkundig ervaren arts. Proffesioneel. Vriendelijke sfeer. ” Anonieme gebruiker

Proffesioneel kliniek. Schoon. Goed bereikbaar. Ervaren arts. Min punten lange wachtlijst voor huidtherapie. Steeds verschillende…

99
09 maart 2019 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ga altijd tevreden de deur uit. Annemarie is heel deskundig en denkt goed mee.