Kliniek Alphen

Welkom op de pagina van Kliniek Alphen op KliniekErvaringen.nl. Het adres van de kliniek is Euromarkt 34 in Alphen aan den Rijn. Het is één van de klinieken in Alphen aan den Rijn. De berekende score van alle klinieken in Alphen aan den Rijn is een 7,2. Je kunt bij Kliniek Alphen terecht voor deze behandeling(en): Armlift, Bilvergroting, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Borstverkleining bij mannen, Botox, Buikwandcorrectie, Facelift, Hand en Pols, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Schaamlipcorrectie, Tepelcorrectie en Wenkbrauwlift

Bij Kliniek Alphen zijn 2 specialisten werkzaam. Dit zijn: Marjorie Braam en John van der Werff. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Armlift, Bilvergroting, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Borstverkleining bij mannen, Botox, Buikwandcorrectie, Facelift, Hand en Pols, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Schaamlipcorrectie, Tepelcorrectie en Wenkbrauwlift Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Op dit moment heeft Kliniek Alphen nog geen reviews ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Heb je een ervaring met Kliniek Alphen? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Kliniek Alphen Euromarkt 34 2408 BL Alphen aan den Rijn (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Kliniek Alphen

Contactgegevens

Kliniek Alphen Euromarkt 34 2408 BL Alphen aan den Rijn (Nederland)

Werkzame specialisten

Marjorie Braam Plastisch Chirurg Bekijk profiel
John van der Werff Plastisch Chirurg Bekijk profiel

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Kliniek Alphen

Helaas, Kliniek Alphen heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Kliniek Alphen?

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder