Spataderkliniek Utrecht

Welkom op de pagina van Spataderkliniek Utrecht op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Biltstraat 405 in Utrecht. Het is één van de klinieken in Utrecht en heeft een berekende score van 6,3. De berekende score van alle klinieken in Utrecht is een 8,7. Je kunt bij Spataderkliniek Utrecht terecht voor de volgende behandeling(en): Spataderen

Bij Spataderkliniek Utrecht zijn 2 specialisten werkzaam. Dit zijn: Peter Hintzen en Gijs Ouwejan. Bij deze specialisten kun je terecht voor de volgende behandeling(en): Spataderen Onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze specialisten.

Spataderkliniek Utrecht heeft één review ontvangen op KliniekErvaringen.nl. Deze review is geschreven door Anonieme gebruiker op 07 augustus 2014. Anonieme gebruiker heeft de behandeling van Spataderkliniek Utrecht beoordeeld met een 1,9. Heb je ook een ervaring met Spataderkliniek Utrecht? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-. KliniekErvaringen.nl scant ook andere reviewplatformen om een zo volledig mogelijk beeld te geven van elke arts. Voor Spataderkliniek Utrecht hebben we helaas ook geen beoordelingen gevonden op andere bronnen.

Lees verder

Spataderkliniek Utrecht Biltstraat 405 3572 AV Utrecht (Nederland)

Dit is mijn kliniek

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Over Spataderkliniek Utrecht

Spataderkliniek Utrecht Biltstraat 405 3572 AV Utrecht (Nederland)
Gijs Ouwejan dermatoloog/ fleboloog Bekijk profiel
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Beoordelingen van Spataderkliniek Utrecht

  • 6,7Telefonische bereikbaarheid
  • 6,7Klantvriendelijkheid
  • 6,3Het consultgesprek
  • 6,3Deskundigheid medische staf
  • 6,3De behandeling
  • 6,5Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
19
07 augustus 2014 Spataderen
“ Beoordeling Spataderkliniek Utrecht (Behandeling: Spataderen) ” Anonieme gebruiker

ik ben x jaar geleden geopereerd door dr. p.h.rutgers en de klachten worden steeds erger na de operatie mijn been is na de operatie vermikt.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder