thumbnail main image thumbnail main image
Flexclinics

Flexclinics

Soestwetering , Utrecht

8,8
61 reviews
Ontvang vrijblijvende prijsinformatie

Behandelingen

Selecteer de gewenste behandeling en bekijk direct bijbehorende reviews en voor- en nafoto’s. Ontdek de behandelgebieden die bij je gekozen behandeling horen, voor een helder beeld van de mogelijke te behalen resultaten.

Behandel aanbod:

Je kunt nu ook specifiek per behandelgebied foto’s en reviews bekijken. Dit is nieuw, daarom zie je misschien nog niet zoveel aanbod bij de specifieke behandelgebieden van jouw behandeling. Lees meer

Borstlift

8,0
geen voor- en nafoto's

Borstvergroting

8,1
geen voor- en nafoto's

Borstverkleining

8,0
geen voor- en nafoto's

Buikwandcorrectie

8,7
geen voor- en nafoto's
8,8
61 reviews
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijkheid
9
Het consultgesprek
9
De behandeling
9
Deskundigheid team
9
Persoonlijke service
9
Toon meer

Over Flexclinics

Adresgegevens

Soestwetering 12, A 3543 AZ Utrecht

Toon telefoonnummer

Flexclinics

Flexclinics is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in plastisch & cosmetische chirurgie, waaronder ook verzekerde zorg. Flexclinics is een vooruitstrevende kliniek met de meest vooraanstaande specialisten, waar veiligheid en kwaliteit voorop staan en waar cliënten geen nummer zijn maar gedurende het hele traject persoonlijke aandacht mogen verwachten.

We helpen u om het beste in uzelf nog beter uit te laten komen. Wij helpen u om een realistisch beeld te schetsen wat een esthetische ingreep voor u zou kunnen betekenen.

We gaan daarbij niet over één nacht ijs. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig alvorens u tot een weloverwogen besluit komt. Het is en blijft uw lichaam, dus ook altijd uw keuze wat u wilt en of u tot een ingreep over zult gaan. Belangrijk is het vertrouwen in de behandelend arts. Al bij het eerste gesprek kom je direct in contact met de behandelend arts, zodat u de best mogelijke voorlichting krijgt en samen een band opbouwt.

Wij zijn gespecialiseerd in een brede range van plastische & cosmetische ingrepen, waar we u graag meer over vertellen. Hoog tijd dus om kennis te maken met Flexclinics. Maak snel een afspraak. Ons team heet u van harte welkom.

Ga naar de website

Vakmanschap en ervaring:

  • 61 reviews

  • 1 specialist

Openingstijden
Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek